Hírek
21755 hír az adatbázisban
LG légkondicionálók a koraszülött osztályban
Marketinginfo.hu - 2014-10-21 11:51
CSR

Az LG Electronics és a GasParts-Europe Kft. légkondicionáló adománnyal segíti a BAZ megyei kórház koraszülött intenzív osztályát.

Három új modern légkondicionáló berendezést kapott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Koraszülött-Újszülöttpathológiai osztálya - adta hírül a vállalat közleménye. A készülékeket az LG Electronics Magyar Kft. légkondicionáló és energetikai megoldások üzletága adományozta, azok beszerelését a GasParts-Europe Kft. (GpE-Klímatechnika) vállalta az adomány részeként. A két vállalat együttes támogatásának értéke közel 1,3 millió forint. A kórház olyan légkondicionálókat kapott, amelyek hozzájárulnak a megfelelő hőmérséklet biztosításához és megszűrik a baktériumokat.

Az LG Electronics három légkondicionáló szettet adományozott, két Eco Inverter V és egy Advance Inverter V modellt, amelyek szakszerű telepítését a Gpe-Klímatechnika Kft. végezte az adomány részeként. A két vállalat így közösen közel 1,3 millió forinttal segíti a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Koraszülött-Újszülöttpathológiai osztályát. A készülékeket Nagy Sándor József az LG Electronics Magyar Kft. légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának magyarországi értékesítési vezetője és Korbuly Máté a GasParts-Europe Kft. (GpE-Klímatechnika) ügyvezető igazgatója adták át Dr. Szűcs Ildikónak, a BAZ Megyei Kórház Koraszülött és Újszülöttpathologiás Osztály osztályvezetőjének.

Az adomány három olyan légkondicionáló berendezést tartalmaz, amelyek mindegyike Inverter V technológiával működő hőszivattyús készülék, így nem csak a hűtést biztosítják, hanem az egyes helyiségekben lehetőség van arra, hogy a központi fűtéstől függetlenül a fűtést is támogassák. Így például egy esetleges nyári lehűlés esetén, amikor a fűtési rendszer nem üzemel, a légkondicionálókkal &8212; fűtési üzemmódra kapcsolva &8212; rövid időn belül az elvárt hőmérsékletet lehet biztosítani. Ez igaz az átmeneti időszakokra is, illetve télre, amikor a klímák a központi fűtést kiegészítve járulnak hozzá az optimális hőmérséklet eléréséhez. Az LG Inverter V technológiájának és kifinomult szabályzásának köszönhetően elkerülhető a kellemetlen huzathatás, a megfázás és a hőmérséklet minden körülmények között az igényelt tartományon belül marad.

"Nagyon szépen köszönjük az osztály mindennapi munkáját segítő jelentős adományt. A légkondicionálók aktív háttérként működve biztosítják a komfortosabb betegellátást. A civil szervezetek támogatására az egész világon szükség van az egészségügy vonatkozásában, ezért példaértékű az LG Electronics tevékenysége" &8212; mondta el Dr. Szűcs Ildikó, a BAZ Megyei Kórház Koraszülött és Újszülöttpathologiás Osztály osztályvezetője.

"Az LG Electronics Magyar Kft. társadalmi felelősségvállalása elsősorban a rászoruló gyermekek segítésére és az oktatás támogatására koncentrál. Elektronikai eszközöket gyártó vállalatként leginkább termékadományokkal tudunk hozzájárulni egy-egy intézmény fejlesztéséhez és mivel Miskolc városa 2011-ben lett testvérvárosa a dél-koreai Asan-nak, dél-koreai vállalatként így esett választásunk a miskolci BAZ megyei kórház gyermekosztályára" &
8212; mondta el Nagy Sándor József az LG Electronics Magyar Kft. légkondicionáló és energetikai megoldások üzletágának magyarországi értékesítési vezetője. &8212; "A három légkondicionáló szettet augusztusban már használatba is vette a kórház, így két hónappal az átadás után bátran mondhatom, hogy a készülékek zökkenőmentesen látják el a feladatukat. "

A hűtés-fűtés mellett ezek a készülékek 3M mikroszűrővel rendelkeznek, amely erős elektrosztatikus töltéssel vonzza magához és hatástalanítja a káros mikroszkópikus anyagokat, a pollent és a finomport. A pollenek mellett, ugyanez képes olyan vírusokat és baktériumokat is kiszűrni javarészt a levegőből, ami influenzát vagy akár tüdőgyulladást okozhat. A három készülék mindegyike rendkívüli energiahatékonyságával, egyszerű kezelhetőségével és 3M szűrőjével kedvező üzemeltetési költségek mellett biztosítja a beáramló levegő szűrését és az optimális hőmérsékletet. A kórterembe szerelt légkondicionáló extra csendes &
8212; 19 dB-es —, azaz emberi fül számára alig hallható, éjszakai üzemmódra kapcsolható, így minden kellemetlenséget mellőzve biztosítja a komforthoz szükséges levegőt.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Adományozott a Szent Imre Egyetemi Oktatókórháznak az LG
  Légkondi-viták a munkahelyen
  A BTS lett az LG mobilüzletágának partnere
  Az LG a 2018-as ISE-n mutatja be a kereskedelmi kijelzőit
  Légkondival segít az LG a Vöröskeresztnek
  Innovatív B2B kijelzőket mutat be az LG
  PR-partnert váltott az LG
   Krízishelyzetbe került családokat támogat az LG
  Betegőrző monitor segíti a kórház munkáját
  Szervizközpontot nyitott az LG Budapesten
  Új márkaarculatot mutat be az LG
  Újgenerációs TV-képernyőkkel lép piacra az LG
  LG-kutatás: kevesebben vásárolnak kevesebbért karácsonykor
  Kartellezés: rekordbírságot kapott hat elektronikai cég
  Környezetvédelem vagy környezetkényelem?
  Hírnévvel promózik az LG KS360 mobil
  Formatervezési díjakat nyert az LG

További hírek ebben a kategóriában

Okoslakással jutalmazta vásárlói...
Az ELTE is támogatja a maratonfu...
A Marriott adományozott
Újrahasznosítási forradalom a Vö...