Hírek
22520 hír az adatbázisban
Felhőt tolmácsol az IBM
Marketinginfo.hu - 2014-09-23 14:39
Digitális

A vállalat bejelentette, hogy elindítja felhő alapú Watson Analytics szolgáltatását, amely "emberi nyelven" kommunikál.

A sales, marketing, HR és pénzügyi szakembereknek ajánlott fejlesztés weben, asztali és mobil eszközökön is elérhető lesz - olvasható a cég közleményében. Az alapfunkciókat ingyen kínálja majd a cég.

A Watson Analytics olyan kognitív számítástechnikai szolgáltatás, amely a természetes nyelvi feldolgozás technológiáját alkalmazva egyszerű előrejelző és vizuális elemzőeszközöket ad az üzlet különböző területein dolgozó döntéshozók, szakemberek kezébe. A cég "freemium" modellben vezeti be a felhőalapú megoldást, tehát bizonyos alapszolgáltatásokat ingyen vehetnek majd igénybe a felhasználók.

A Watson Analytics teljes körű önkiszolgáló analitikai megoldás, amely asztali eszközökön, okos telefonon és tableten egyaránt futtatható. Eszköztára az adatgyűjtéstől a feldolgozáson át az elemzésig és a vizualizációig terjed - egy mindenki számára könnyen kezelhető felhasználói felületen. Egyszerű emberi nyelven megfogalmazott kérdéseket képes megérteni és megválaszolni, miközben komoly prediktív analitikai feladatokat old meg. "Hogyan lendíthetem fel termékeim forgalmát? Milyen juttatásokat érdemes bevezetnem, hogy megtartsam a dolgozóimat? Melyik ajánlatomból lesz a legnagyobb valószínűséggel szerződés?" Ilyen és hasonló kérdésekre is választ ad a szolgáltatás, legyen szó kereskedelmi, HR, marketing, pénzügyi vagy az operációs folyamatokat érintő dilemmákról.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Izgalmas nyelvkönyvek kevésbé ismert nyelveken (x)
  “Felhő mesterek” uralhatják a piaci versenyt 2018-tól
  Felhő infrastruktúra nélkül nehéz lesz versenyben maradni
  Kezet rázott az IBM és a Facebook
  Kognitív főzés a Miele-vel
  Üzleti webshopot indított a Neostratus
  A Comforce felvásárolta a JobGroup call-center üzletágát
  Elsőként indított magyar felhő alapú szerverszolgáltatást az Invitel
  A PayPal a legismertebb digitális fizetési mód
  Felhő alapú webáruházat ajánl a Telekom

További hírek ebben a kategóriában

Érdekességek a modern robotporsz...
Hosszabbít ’Az Év Honlapja...
Digitális jelmeztervezés magas m...
Alapos igényfelmérés nélkül képt...