Hírek
22365 hír az adatbázisban
Megalakult az MPRSZ Kríziskommunikációs Tagozata
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2014-09-19 10:01
PR

Megalakult a Magyar Public Relations Szövetség Kríziskommunikációs Tagozata, melynek célja, hogy a hazai kríziskommunikációs szakemberek számára mértékadó szakmai fórumot teremtsen.Az elfogadott munkaprogram alapján az új tagozat felveszi és erősíti a kapcsolatot a nemzetközi társszervezetek hasonló tagozataival és munkacsoportjaival is, emellett célul tűzte ki a nemzetközi szakirodalom hazai megjelentetését, valamint a szakirányú oktatási, képzési tevékenység kiterjesztését. A további célok között szerepel rendezvények, workshopok megtartása, a témában szervezett hazai és nemzetközi rendezvényekhez való csatlakozás is.

A tagozat a tervek szerint iránymutató ajánlásokat és állásfoglalásokat készít a jelentősebb hazai és nemzetközi, a kríziskezelést, kríziskommunikációt érintő ügyekben a szakma és a téma iránt érdeklődő szélesebb közvélemény számára.

"A kiemelt jelentősége ellenére is csak egy kevéssé fókuszban lévő szakterületre szeretnénk ráirányítani a figyelmet az új tagozat alapításával. Kiváló szakemberek foglalkoznak kríziskommunikációval, jó lenne, ha olyan fórum valósulna meg a tagozat létrejöttével, ahol a legjobb gyakorlatokat, tapasztalatokat nyíltan megoszthatjuk egymással, és amely a kommunikációs szakma egészének segítséget adhat ezen a speciális területen" - hangsúlyozta az alakulás után Bőhm Kornél, a Kríziskommunikációs Tagozat elnöke.

A tagozat tagja lehet az, aki egyetért annak céljaival, törekvéseivel, emellett tagként regisztráltatja magát az MPRSZ-ben - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elkészült Magyarország Krízistérképe
  Megalakult a MPRSZ Public Affairs tagozata
  Magyarország Krízisterképe a MPRSZ-tól
  „Az okos vállalatoknál a második ember a pr-es”
  Átfogó szakmai felmérést készít az MPRSZ
  Brit-magyar PR egyezmény
  MPRSZ díjátadó és kávéházi este
  A SAKKOM belépett az MPRSZ-be
  „A PR szakma igényli a megújulást”
  Új elnök a Magyar PR Szövetségnél
  Ügynökségi tagsággal bővül a PR Szövetség

További hírek ebben a kategóriában

Hasznos tippek a vezetéssel szem...
Tippek - Hogyan tartsuk melegen ...
Az autó feketedoboza, menetrögzí...
Hasznos tanácsok kerítésválasztá...