Hírek
23270 hír az adatbázisban
Profit-növelés direkt kommunikációval
Marketinginfo.hu - 2014-09-16 15:09
DM

Szeptember 23-án közös rendezvényt tart a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kommunikációs- és Reklámklubjával.

A DIMSZ a jövőben több megyeszékhelyen is megszervezi az előadás-sorozatot - derül ki a szervezet közleményéből.

A szegedi rendezvényen a vállalkozások megismerhetik a legújabb direkt és interaktív marketing megoldásokat. A tematika kifejezetten a kis- és középvállalatok számára hasznos tudnivalókat tartalmazza: az adatbázis, az email marketing, az ügyfélszolgálatok fontossága mellett a tartalom marketing és a jogi szabályozás területeire nyújtanak betekintést a szervezők.

"A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával kialakított együttműködés lehetővé teszi a helyi kkv-k számára, hogy megismerhessék a legújabb direkt és interaktív marketing megoldásokat. A szövetség gyakorló szakemberek közreműködésével indított képzési programjának célja, hogy az alacsony költségszintnek köszönhetően a kis- és középvállalatok számára is már elérhető direktkommunikációs eszközök használata minél nagyobb hozzáértéssel párosuljon" - emelte ki Huszics György a DIMSZ elnöke.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára, Dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna szerint a rendezvény jelentőségét az adja, hogy az érdeklődő vállalkozók gyakorlati tanácsokon és hétköznapi példákon keresztül kaphatnak képet a legújabb direkt és interaktív marketing által kínált lehetőségekről. A marketing témájú előadások mellett a legújabb pályázati lehetőségeket mutatja be a szövetség, a 2014-2020 közötti időszakban ugyanis számos új pályázati lehetőség indul hazai, társfinanszírozott és közvetlen brüsszeli pályázatok mellett, melyek egy teljesen új ajtót nyithatnak a vállalkozások számára.

Hasonlóan kiemelt téma az adatvédelmi szabályozás, hiszen 2014 végéig várhatóan egységes adatvédelmi rendelet kerül elfogadásra az EU-ban, amely felváltaná a jelenlegi magyar adatvédelmi törvényt is. Az új szabályozás egyik célja, hogy egyszerűbb, átláthatóbb előírások bevezetésével csökkentse a KKV-k adatvédelemmel kapcsolatos költségeit és adminisztrációs terheit, valamint megkönnyítse az országhatáron kívüli terjeszkedésüket. Míg a jelenlegi szabályozás egységesen vonatkozik minden cégre, mérettől függetlenül, a rendelet számos adatvédelmi kötelezettséggel kapcsolatban könnyítést ad a KKVk számára.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadók Huszics György (Crane), Dr. Dávid Péter (Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda), Dr. Domokos Márton (CMS Cameron McKenna Ügyvédi Iroda), Juhász György (tartalomgyar.hu), Vincze Renáta (Bisnode Magyarország), Pataki Andrea (Kontaktia), Hajdú Zoltán (Maileon-Wanadis), Semperger-Dorogi Kinga (ProjectMine), valamint Dr. Révész Balázs (Szegedi Tudományegyetem).NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elindult a hazai ügyfélszolgálati piac felmérése
  Meghosszabbított nevezési határidő a DIMSZ versenyében
  Ismét a legszebb hangú ügyfélszolgálatost keresik
  Iparági összefogás a spamek ellen
  Jogi workshop és aktuális jogszabályi változások
  Bevetésre indult az Adatvédelmi Kommandó
  Bővült a DIMSZ
  Számos dolog kiderül a dm piacról
  Insight kutatás a hazai contact center piacról
  Contact Center piaci insight kutatás a DIMSZ-től
  Hosszabbítás és ügynökségi utazás a Golden Dove-nál
  A legszebb hangú ügyfélszolgálatost keresik
  Hamarosan jön a Golden Dove 2013

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...