Hírek
23448 hír az adatbázisban
Átadták az üzleti app díjakat
Marketinginfo.hu - 2014-09-12 10:01
Mobilmarketing

Kedden este, ünnepélyes keretek között, az Akváriumban adták át a Telekom vezetői az Üzleti appok versenyének győztes díjait.

A fődíjat, 10 millió forintos reklámkampányt, az értékesítés hatékonyságának növelését elősegítő MiniCRM alkalmazás készítői nyerték. A verseny zsűritagjai kiemelték, hogy az alkalmazás a kisvállalkozások mindennapi problémáiban nyújt segítséget, pénzügyi hasznot hozó, nemzetközi sikerre is számot tartó applikáció.

A verseny során több mint egy hónap állt az applikáció készítők rendelkezésre, hogy a benevezett applikációiknak támogatókat gyűjtsenek - áll a vállalat sajtóközleményében. A legjobbak közé, az első tízbe, azok a fejlesztések juthattak be, akik elegendő támogató szavazatot gyűjtöttek, a zsűri tagjai (Lakatos Péter kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettes, Árvai Gergely IT szolgáltatások igazgató a Telekomtól, és Málnay Barnabás az MMKlaszter vezetője) közülük választotta ki a győztes alkalmazást. A szavazatok száma azért is volt fontos, hogy azok kerüljenek rá a short listre, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, hasznosnak, szerethetőnek tartják. A regisztrációhoz kötött szavazatot leadó kis- és közepes vállalkozások közül egy szerencsést szintén jutalmazott a Telekom. A győztes MiniCRM alkalmazás legelhivatottabb támogatója egy szintén nem elhanyagolható, 3 millió forintos kommunikációs kampányt nyert. A nyertes támogató KKV a Mesterünk Kft. lett.

A zsűri a benevezett applikációk megismerése után úgy döntött, hogy a fődíj mellett különdíjakat is kioszt. A Leghipebb alkalmazás különdíját a Ziteboard (ziteboard.com) nyerte. Közönségdíjas lett a iTaxik alkalmazás, akik a hazai appokra összesen beérkező 15855 szavazatból 2417-et mondhattak magukénak. A legjobb ügyfélélmény kategóriában pedig a Tappointment appját jutalmazta a zsűri. Ez utóbbiról, a különdíjakat átadó Árvai Gergely elmondta, hogy a Tappointment az egyik legjobb példa arra, hogy a kisvállalkozások milyen sokrétűen használhatják ki a felhőszolgáltatások nyújtotta lehetőségeket. Mindezt igényes külalakkal, egyszerűen kezelhető felületen. A különdíjasok nyereményként a Telekom három szolgáltatása közül választhatnak, Virtuális szerver, vagy Szerverelhelyezés, vagy Bérszerver szolgáltatást kaphatnak ingyen, egy éven át.

A nemzetközi megmérettetésre a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió hat országából várt fejlesztéseket és ötleteket, amelyek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. 650 ezer klikk, negyedmillió látogató, és több mint hetvenezer szavazat - ezekkel a számokkal zárt a verseny nemzetközi fordulója. A szavazatok számát illetően jelentős volt a magyar forduló, 15 855-en szavaztak a különböző alkalmazásokra. A hazai versenybe 29 alkalmazást neveztek be a fejlesztő cégek, közülük került ki győztesen a MiniCRM alkalmazás. A nemzetközi nyertesek eredményhirdetése és díjátadója Pozsonyban lesz szeptember 24-én, amikor 201 pályázó applikációból hirdetik ki a legjobbakat.

"A hazai verseny bebizonyította, hogy sok értékes ötlet van a magyar fejlesztők fejében, s azt is, hogy a magyar vállalkozók igenis fogékonyak a legmodernebb technológiákra" - mondta Lakatos Péter, a Magyar Telekom kis- és középvállalati szolgáltatások vezérigazgató-helyettese, aki egyben a nemzetközi és a hazai zsűri tagja is volt a verseny során. Hozzátette: a Telekom nemzetközi hátterét kihasználva az arra alkalmas és érett megoldásokat a globális piacra is segíti, ha szükséges.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Indul az üzleti app verseny
  Változás a Telekom felsővezetésében
  Családbarát címet nyert a Telekom
  Megbírságolták a Telekomot
  Kiderült, mely cégek a legintelligensebbek
  Közösségi e-könyv írást indít a Telekom
  Az appok háromnegyede utazik az adatainkra
  Hazai vállalkozásokat népszerűsítő mobiloldalt indított a Telekom
  Delfin Díj a Telekomtól
  Tartalommarketing ügynökséget indít a Telekom
  Telekom-FTC együttműködés az utánpótlásért
  A+-os a Telekom
  Telekom: enyhén csökkent a bevétel és az eredmény
  CRM alkalmazás nyerte a Telekom versenyét
  Jelentős leépítés a Telekomnál
  A Telekomnál a német kosárliga
  Telekom: mozgásban a segítség

További hírek ebben a kategóriában

Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...