Hírek
23469 hír az adatbázisban
Digitális bennszülöttek pályázatait várja a Telenor
Marketinginfo.hu - 2014-08-07 14:46
Mobilmarketing

A vállalat pályázati programjára 18-25 éves kreatív fiatalok jelentkezését várják, akik szívesen állítanák társadalmi célok szolgálatába a mobiltechnológiát.

A Telenor Csoport idén is meghirdeti Youth Summit versenyét a Nobel Békeközponttal együttműködésben - adta hírül a vállalat közleménye. A pályázatra 14 európai és ázsiai Telenor országból várják fiatalok jelentkezését, akik igazi "digitális bennszülöttekként" megmutatják, hogyan lehet segíteni és megoldást adni globális társadalmi kihívásokra a mobiltechnológiával.

"Mi történik, ha összehozunk 28 lelkes európai és ázsiai fiatalt egy csapat globális mobilipari vezetővel és szakértővel a Telenor központjában?" - tette fel a kérdést Jon Fredrik Baksaas, a Telenor Csoport elnök-vezérigazgatója. Minden országból két nyertes juthat ki a Youth Summit nemzetközi találkozóra, melyet december 9-11 között rendeznek Oslóban. Az esemény, melynek házigazdája maga Baksaas, lehetőséget kínál a fiataloknak, hogy a fiatal "társadalmi vállalkozók" továbbfejleszthessék elképzeléseiket szakemberek és a világ minden tájáról érkezett társaik segítségével. Lehetőséget és fórumot kapnak, hogy megosszák ötleteiket, hallassák hangjukat és inspirációt kapjanak egy rendkívül kreatív és elhivatott közösségben.

"A mobiltelefon a mindennapi használaton túl számos úton-módon segítheti a társadalmi fejlődést. A pályázattal arra szeretnénk ösztönözni a fiatalokat, gondolják végig, hogy a tanulás, tájékozódás és szórakozás mellett hogyan használhatnák a mobiltechnológiát valamilyen átfogó társadalmi probléma megoldására. A tavalyi pályázatból is látszott, hogy a fiatalok nagyon nyitottak arra, hogy a modern eszközöket és mobilszolgáltatásokat akár évszázados problémák megoldására használják" - hangsúlyozta Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója."

A pályázatok leadásának határideje 2014. október 31., az eredményhirdetés pedig novemberben várható. A beérkező pályázatok között zsűri választja ki a két legjobban sikerült alkotás gazdáját, akik decemberben elutazhatnak a Nobel-békedíj átadására Norvégiába. A zsűri tagjai:

 Dallos-Nyers Boglárka (Bogi), énekes
 Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója
 Puskás Péter, énekes, színész
 Szirmai Gergely, a Hollywood Hírügynökség bloggere
 Varró Szilvia, Pulitzer-díjas újságíró, az X Kommunikációs Központ vezetőjeNYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Növekvő árbevétel a Telenornál
  Alkalmazással segíti a Telenor a Vöröskeresztet
  Elektromos autókat tölt fel a Telenornál
  A Schneider Electric vonzó munkahely a fiatalok számára
  Egy éves a Vigyél Haza applikáció
  Facebookon is feltölthetik egyenlegüket a Telenorosok
  Esszépályázatot támogat a MOL
  Növekvő árbevétel a Telenornál
  A nézőktől vár tippeket Pokorny Lia
  A biztonságos internetezésről tartottak órákat
  Rekordot döntött a Dolgozz Otthonról Nap
  Stabil eredménye volt a Telenornak
  Partnerségben az UNICEF és a Telenor
  Csökkent a Telenor bevétele
  Digitalizál a Telenor
  SMS helyett online küldjük az ünnepi üzeneteket
  "A Digitális világ tanára"- pályázat a Telenortól

További hírek ebben a kategóriában

Új ingyenes applikáció segíti az...
Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...