Hírek
20369 hír az adatbázisban
Frissdiplomás dömping a Molnál
Marketinginfo.hu - 2014-06-26 10:35
CSR

Kilencezer frissdiplomás jelentkezett a Mol-csoport díjnyertes nemzetközi gyakornoki programjára, a Growww 2014-re, 3000-rel többen, mint az előző évben.Lezárult a Mol-csoport Growww 2014 díjnyertes nemzetközi gyakornoki programjának jelentkezési időszaka. Rekordszámú, összesen 9000 frissdiplomás pályázott a Growww keretében. Ebből 3072 fiatal pályázott a magyarországi központba, ez a tavalyi év pályázóinak duplája. A vállalat több mint 250 tehetséget alkalmaz ebben az évben a program keretében a 25 vállalatánál 11 országban. A kezdeményezéssel a cég elnyerte a 2014 ERE Recruiting Excellence Award díját a legjobb toborzó program kategóriában a Growww és Freshhh programokért - olvasható a vállalti kommünikében.

A Growww célja, hogy a fiatal tehetségeket az egy éves tanulási folyamat alatt abban segítse, hogy az iparág legjobb szakértőivé váljanak a mérnöki, üzleti, IT, természettudományi területektől egészen a társadalomtudományokig, és karrierjüket egy nemzetközi nagyvállalatnál indítsák el. A Mol-csoport lehetőséget biztosít az iparág összetettségének megismerésére, annak pénzügyi és technikai hátterét is beleértve. A gyakornokoknak a vállalatnál jelenleg is futó projekteken kell dolgozniuk, és meg kell felelniük az egy éves program magas elvárásainak, melyek teljesítésében hónapról hónapra szakértő mentoraik segítenek nekik. A mentorálási folyamat olyan lehetőséget biztosít a résztvevőknek, melynek köszönhetően egy multikulturális munkakörnyezetben bizonyíthatják rátermettségüket, fejleszthetik képességeiket. Idén a Mol-csoport 25 vállalatánál, 11 országban (Horvátország, Csehország, Magyarország, Irak, Pakisztán, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) ajánlanak Growww-s pozíciókat a program résztvevői számára.

"A program által biztosított karrierlehetőségnek köszönhetően eddig 1350 Growww-s munkatársat alkalmaztunk. A program résztvevőinek 80 százaléka tovább folytatta munkáját az adott pozícióban, 90 százalékuk ma is a cég alkalmazottja. Húsz százalékukat előléptették a szervezeten belül, ami igazolja, hogy valóban a legjobb jelentkezőket választottuk ki" - mondta Zdravka Demeter Bubalo, a Mol-csoport emberi erőforrás igazgatója.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A MOL elindította Growww programját
  Mesterséges intelligenciával toboroz fiatalokat a MOL
  A MOL idén is elindította Growww programját
  170 tehetséges fiatalt keres a MOL
  Nettó 255 ezret akarnak a frissdiplomások
  200 újabb Growww-ost alkalmaz a MOL
  Idén is elindul a Tesco Frissdiplomás Program
  Hosszabbít a MOL
  Innovációs versenyt hirdet az EFH
  Régészeti kutatást támogat a MOL
  Nőtt a Mol időszaki eredménye
  Felhőprojektbe fogott a MOL
  Nemzetközi környezetvédelmi díjat nyert a Mol
  Folytatódik a MOL sütőolaj begyűjtési akciója
  Gyenge első negyedévről számolt be a Mol
  Több mint 200 benzinkutat vesz a MOL

További hírek ebben a kategóriában

Megbízható Munkaadó díjat kapott...
A Szerencsejáték a fogyatékosság...
Újabb elektromos töltőállomást a...
Életpályamodellt kínáló ösztöndí...