Hírek
23469 hír az adatbázisban
Telekom: smart-számlafizetés
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2014-05-16 15:58
Mobilmarketing

Már okostelefonnal is kifizethetők a távszámlák. A Magyar Telekom új Távszámla mobil alkalmazása Android és iOS telefonokra tölthető le.

A Telekom új Távszámla applikációjával a korábban notebook és PC képernyőre optimalizált Távszámla szolgáltatás az okostelefonokra költözött. Az egyelőre Android és iOS okoskészülékekre letölthető alkalmazás segítségével a regisztrált Távszámla ügyfelek bármikor, akár útközben is megtekinthetik, és néhány gombnyomással kiegyenlíthetik közüzemi számláikat.

A távközlési vállalat ezzel az új megoldással is ösztönözni kívánja ügyfeleit a korszerű, hatékony fizetési módok, így az online és távszámlás befizetés használatára. A szolgáltató jelentős előrelépést ért el a készpénzkímélő fizetési módok elterjesztésében. Az ügyfelek felismerték ennek előnyeit, és a távszámlára áttérő előfizetők száma dinamikus növekedésnek indult. Jelenleg már több mint 250 ezer ügyfél használja a szolgáltatást.

A Távszámla mobil alkalmazás segítségével a regisztrált ügyfelek Telekom Gyorsfizetés szolgáltatással ki is egyenlíthetik közüzemi számláikat. Az alkalmazásban a számlák állapotát különböző színek segítségével követhetik nyomon. Piros szín jelzi a lejárt fizetési határidejű számlákat, a narancssárga szín azt mutatja, hogy a számla fizetési határideje még nem járt le, vagy a számla kifizetése folyamatban van, míg a zölddel jelölt számlák a kiegyenlített státuszúak.

Minden személyes és fizetési beállítás, így például a Telekom Gyorsfizetés használatához szükséges regisztráció és bármilyen új szolgáltatói számlaregisztráció is a Távszámla weboldalán végezhető el. Jelenleg a Telekom, a T-Systems, az E-ON, a Tigáz és a DRV számlái kezelhetők és egyenlíthetők ki az új szolgáltatás keretein belül, tehát akár okostelefonon keresztül, a Távszámla alkalmazás használatával. A vállalat részletfizetéssel vásárolt készülékeinek számlái például csak a Távszámla weboldalán keresztül érhetőek el és fizethetőek be.

Az alkalmazás adathálózaton keresztül történő letöltése és használata adatforgalmat generál, mely az előfizető díjcsomagja szerint, a Telekom mindenkor hatályos Díjszabása szerint számlázódik. A cég fejlesztői csapatának tervei között szerepel a közeljövőben az alkalmazás elérhetővé tétele Windows Phone felhasználók számára is - olvasható a vállalati kommünikében.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A 6 legfontosabb tény, amit a számlafaktorálásról tudni kell (x)
  Digitális borlap a Telekomtól
  Dobogós fenntarthatóságban a Magyar Telekom
  A Telekomnál a német kosárliga
  Teqball bajnokságot hirdet a Telekom
  Így erősíti a mobil az outdoort
  Lezárult a Telekom kutatása
  Publikációkat díjazott a Telekom
  Elindult az appverseny
  Magyar Telekom: ”sétálj bele egy könyvbe”
  Szívbeteg gyerekeket támogatott a Magyar Telekom
  Kisebb bevétel a Telekomnál
  A Telekom meghirdeti innovációs pályázatát
  Bevételének csökkenésére számít a Telekom
  Már lehet nevezni a Vivicittá futóversenyre
  2 tonna széndioxid-kibocsátást váltottak ki a telekomosok
  Video Call Center a Telekomnál
  MOM Park: komplex beltéri hirdetéssel állt elő a Telekom
  Szánkókkal árasztotta el Budapest utcáit a Telekom
  Kétszázmilliós hitel a Magyar Telekomnak
  Egészségbiztosítást kínál a Telekom

További hírek ebben a kategóriában

Új ingyenes applikáció segíti az...
Tippek profi Instagram Storykhoz...
Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...