Hírek
21991 hír az adatbázisban
Szimulált verseny a Sberbanktól
Marketinginfo.hu - 2014-03-24 14:07
Márkák

Az április és június között zajló, főiskolásoknak szóló Bankok Csatája során a résztvevő hallgatóknak egy virtuális bank igazgatása lesz a feladata.

Negyedik alkalommal hirdetik meg a közép-kelet-európai régió hallgatói számára a Sberbank virtuális bankversenyét - írja a vállalat honlapja. Tavaly több mint 4000 jelentkezés érkezett Oroszországból, Kazahsztánból, Ausztriából, Szlovákiából, Magyarországról, Szlovéniából, Bosznia Hercegovinából, Horvátországból, Szerbiából és Törökországból.

A 3-4 fős csapatoknak ki kell dolgozniuk saját versenystratégiájukat, és meg kell valósítaniuk azt a digitális szimulációban. A verseny döntő elemei a megfelelő pillanatban meghozott megfelelő vezetői döntések.

A Bankok Csatája online zajlik majd, és számos selejtezőkört magában foglal. A csapatokat tízes csoportokba osztják be. A csoportok győztesei továbbjutnak a következő körbe. Az utolsó fordulóra júniusban kerül sor Moszkvában. A győztes csapat egy hétnapos tanulmányi utat nyer a világ legnagyobb pénzügyi központjaiba.

"A Sberbank olyan embereket keres, akik bíznak magukban, és képesek a szükséges pluszt nyújtani, akik újat akarnak alkotni. Az ilyen versenyek során megismerhetjük a diákokat, akikből a jövő vezetői lesznek" - nyilatkozta Mark Arnold, a bank vezérigazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A Sberbank tavaszi kampánya
  Valóra váló álmokkal futott be a Sberbank reklámfilmje
  Performance marketing banki szemmel
  Ügynökséget választott a Sberbank
  Mobilon újíthatnának a bankok is
   Nemzetközi verseny a Henkeltől

További hírek ebben a kategóriában

A BMW Group megnyitotta új gyárá...
Bővíti győri központját az Audi
10. alkalommal nyert Business Su...
165 éves a Dreher Sörgyárak
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...