Hírek
20369 hír az adatbázisban
A MOL elindította Growww programját
Marketinginfo.hu - 2014-03-12 11:26
Karrier

Az idei diplomás gyakornoki programban összesen 250 pozícióra lehet pályázni a MOL-csoport 25 vállalatánál, 11 országban.


A MOL-csoport nyolcadik éve nyújt lehetőséget fiatal, rövid munkatapasztalattal rendelkező diplomásoknak globális programjában, hogy a Growww-n keresztül karrierjüket egy nemzetközi nagyvállalatnál indítsák el, ahol szakértő irányítás mellett, multikulturális munkakörnyezetben bizonyíthatják rátermettségüket - adta hírül a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény. A vállalat több mint 250 csoportszintű pozíciót kínál, a mérnöki, üzleti, IT, természettudományi területektől a társadalomtudományokéig. Idén a MOL-csoport 25 vállalatánál, 11 országban (Horvátország, Csehország, Magyarország, Irak, Pakisztán, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) ajánlanak Growww-s pozíciókat a program résztvevői számára.

"A mérnöki és természettudományos karrierlehetőségek kevésbé népszerűek ma a fiatalok körében. A MOL-csoportnál hisszük, hogy elengedhetetlen a tehetségek támogatása ezeken a területeken, olyan lehetőségekkel, amelyek a legjobban szolgálják kibontakozásukat és fejlődésüket. A program indulása, azaz 2007 óta 1360 Growww-s munkatársat alkalmaztunk, és a különböző országokban dolgozó vezetőink egy része is közülük került ki. A program résztvevőinek 20 százalékát előléptették a szervezeten belül, ami igazolja, hogy valóban a legjobb jelentkezőket választottuk ki" - mondta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A MOL elindította Growww programját
  Mesterséges intelligenciával toboroz fiatalokat a MOL
  A MOL idén is elindította Growww programját
  170 tehetséges fiatalt keres a MOL
  200 újabb Growww-ost alkalmaz a MOL
  Régészeti kutatást támogat a MOL
  Nőtt a Mol időszaki eredménye
  Felhőprojektbe fogott a MOL
  Nemzetközi környezetvédelmi díjat nyert a Mol
  Lezárta az északi-tengeri akvizíciót a MOL
  Elindult a MOL hallgatóknak szóló versenye

További hírek ebben a kategóriában

Új elnököt választott a Magyar V...
Videó öninterjú a K&H-nál
Magyar feltaláló nyerte Brüsszel...
Több példakép értékű szakember k...