Hírek
21255 hír az adatbázisban
Dubajban mutatta be új mobilját a Tag Heuer
Marketinginfo.hu - 2014-03-12 09:44
Márkák

A Közel-Keleten tartotta Meridiist II néven futó okoseszközének világpremierjét a luxusóra-márka.


A telefon most bemutatott második generációja formai ráncfelvarráson esett át - írja az arabian BUSINESS.com. Az új verzió vékonyabb és könnyebb is elődjénél.

A telefonhoz több külső tartozék is hozzárendelhető, pl. rozsdamentes acél borítás, aligátorbőr tok, arany- és gyémánt kiegészítők. "A legnagyobb kihívás az volt, hogy szimbiózisba hozzunk két világot: a luxust és az okostechnológiát" - nyilatkozta Serge Simon, a kivitelezéssel megbízott Modelabs igazgatója. "Nem véletlen a bemutató helyszínválasztása. Dubaj egyre fontosabb gócpont a világ luxuspiacán, és egyre népszerűbb a tehetős orosz és kínai vásárlók körében" - tette hozzá a szakember.

A mobiltelefonok alkotják a technológiai szektor leggyorsabban növekvő szegmensét évi 1,9 milliárd eladott termékkel. A luxuspiacra szánt eszközök azonban jóval kisebb zárványt alkotnak, összesen 150 ezer kel el belőlük évente, az áruk pedig 4-5000 dollár között mozog.

"Rendkívül éles a verseny. A tíz évig legnagyobb játékosnak számító Nokia szépen lassan elsorvadt, és a Microsofthoz került" - nyilatkozta a Serge Simon. "Ebben az iparágban minden év egy újabb kihívás." A Merediist II különböző variánsainak árai 5 és 19 ezer dollár között vannak.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Limitált szériás kollekció a TAG Heuer-tól
  20 év után visszatér a TAG Heuer
  Okosórát készített a TAG Heuer
  A Közel-Kelet a Geometry Global új célpontja
  Bugattival bővített a dubaji rendőrség
  Luxusboltot nyit Budapesten a TAG Heuer

További hírek ebben a kategóriában

Az Inoutic mostantól Deceuninck
Több tonna hamis Legót foglaltak...
Beruházás a Bosch miskolci gyárá...
A svájci Nestlé bezárja egyetlen...