Hírek
23434 hír az adatbázisban
Új elnök és elnökségi tagok a DIMSZ-ben
Marketinginfo.hu - 2014-03-06 15:16
DM

A DIMSZ március 6-án megrendezett éves Közgyűlésén elnököt, alelnököt és új elnökségi tagokat választottak.

A szövetség új elnöke Huszics György lett, Hivatal Péternek pedig ismét bizalmat szavaztak az alelnöki posztra, rajtuk kívül a Magyar Telekomtól és a Café Nextől érkeztek szakemberek - derül ki a szervezet közleményéből.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség tagjai március 6-i Közgyűlésükön szavaztak arról, hogy kit delegáljanak a szakmai szövetség elnökségébe. Az elnöki munkát Huszics György, a Crane ügyvezető igazgatója veszi át, az alelnök továbbra is Hivatal Péter (Metropol vezérigazgató) marad. Vámos-Hegyi Attila 17 év után adta át a stafétabotot, de csak vezetői felelősségéről köszönt le, mert aktív szerepet vállalva tapasztalatait továbbra is hasznosítja a Mobilmarketing tagozat.

A jelenlegi elnökségi tagok; Kovácsházy Dénes (Multicom ügyvezető igazgató), Táncsics András (Magyar Posta termékmenedzsment igazgató), Kacsóh Gergely (Conrad ügyvezető igazgató) és Dely Gábor (Allegro group senior eDM és CRM specialista) mellé új elnökségi tagként Kovács Hajnalka (Magyar Telekom Nagykereskedelmi tartalomszolgáltatói kapcsolatok osztály senior projektmenedzser) és Viniczai András (Café Next innovációs igazgató) kerültek. A szövetség gazdaságilag stabil évet zárt, jelenleg 60 tag van és 6 tagozat működik, az Áruküldők mellett Mobilmarketing, Contact Center, Terjesztői, E-mail marketing és az Adatvédelmi és adatbiztonsági tagozat tagjai szerveznek rendezvényeket, közös kutatásokat és szakmai véleményegyeztető fórumokat.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség ezúttal is köszöni munkáját Vámos-Hegyi Attilának, aki 1997 óta a DIMSZ elnökségének tagja, 2000 óta a szövetség alelnöke, 2012-2014 között pedig elnöke. Számos hazai és külföldi konferencia, valamint a Külkereskedelmi Főiskola meghívott előadója, az ECHO direktmarketing díj magyarországi nagykövete.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Bélai Krisztina a DIMSZ új főtitkára
  Adatvédelmi nap a DIMSZ és a NAIH szervezésében
  Elnököt választott a DIMSZ Adatvédelmi tagozata
  Elnökségi tagokat választott újra a DIMSZ Közgyűlése
  Adatvezérelt marketing workshop a DIMSZ-től
  Új elnökségi tagok a DIMSZ-nél
  Új elnök a DMSZ élén
  Új elnökség a Direkt Marketing Szövetségben

További hírek ebben a kategóriában

Duettezik a Baileys és az Euroví...
Grafikus képzés nem csak művésze...
Ezek a világ legetikusabb vállal...
Add el először a személyiséged, ...