Hírek
23030 hír az adatbázisban
Lámpafénnyel támogat a Panasonic
Marketinginfo.hu - 2013-12-18 09:00
CSR

2013-ban ismét útjára indult a Jótündér csapata- a jótékonysági akcióhoz ebben az évben a Panasonic LED termékek magyarországi importőre, a Kapacitás Kft. is csatlakozott.

A 2010-ben életre hívott Jótündér a Rászorultak Megsegítéséért Alapítvány az elmúlt három évben már több tucat családnak nyújtott segítséget. Több száz, árvaházban élő kisgyermeknek, hátrányos helyzetű családnak juttatott műszaki berendezéseket, több kamionnyi játékot és sok százezer forintot osztott szét Családsegítő Központok segítségével.

A Jótündér az idén a TV2-vel közösen november 18. és december 24. között 24 családnak kíván segítséget nyújtani. A kampány egy felhívással indult, amely megszólította a lakosságot, és kérte azoknak a családoknak a jelentkezését, ahol a mindennapi életet megkönnyítő műszaki berendezésekre lenne szükség. Az adventi időszakban ezután minden nap a TV2 Mokka című műsorában élő bejelentkezéssel nyitnak ki az adventi kalendáriumban egy-egy kis ablakot, amikhez egy-egy kérdés és nyeremény is tartozik majd.

A nyertesek nyereményeket kapnak a játékban, sőt lehetőségük van nyereményük jótékony felajánlására is. Az akciót egy árverés zárja, amelynek helyszíne szintén a TV2 Mokka című műsora lesz, és a résztvevők egy Panasonic csomagra tehetik meg tétjeiket. Az így befolyt összeget az Alapítvány segítségével használhatja majd fel a kiválasztott család.

Ehhez az akcióhoz csatlakozott, a Panasonic LED termékek importőre, a Kapacitás Kft. felajánlásával, miszerint a kiválasztott otthonokat egy szakmai egyeztetés után olyan Panasonic LED világítással szerelnék fel, amely az azonnali ajándékon túl folyamatos kb. 84%-os megtakarítást eredményezne a háztartásokban.

Az ajándékcsomagokat a Jótündér csapata viszi el személyesen az ország számos pontjára. Ez azt jelenti, hogy karácsonyig minden nap 4-5 család örülhet majd az új, korszerű és energiatakarékos világításának.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Az infralámpa sokoldalú felhasználása (x)
  Így válassz állólámpát a különböző lakberendezési stílusokhoz (x)
  Változatos fali lámpák (x)
  30 éve támogatja TOP szponzorként a vállalat az olimpiát
  Ősszel is pörög a klímapiac
  A Panasonic a Próbakőt választotta
  Panasonic is kizöldül
  Olimpiai kampányt indít a Panasonic
  Visszatalált az ideális ívre a Panasonic
  Új online boltot indított a Panasonic
  Új marketingigazgatói pozíció a Canonnál
  Hármas elektrotechnikai együttműködést írtak alá

További hírek ebben a kategóriában

Vásárlóival közösen támogatott r...
Új IKEA családi kampány
Mi legyen a Valentin-napkor kele...
A Szerencsejáték Zrt. támogatja ...