Hírek
22818 hír az adatbázisban
Ingyenes WiFit ajándékozott az Invitel Veszprémnek
Marketinginfo.hu - 2013-12-10 09:30
Digitális

Ünnepi ajándékként ingyenes közösségi internetet kínál a távközlési szolgáltató a város szívében.

Karácsonyi ajándékkal lepi meg a veszprémieket az Invitel és a város önkormányzata: az együttműködés keretében a szolgáltató ingyenes vezeték nélküli hálózatot épített ki a Kossuth Lajos utcában. Az Invitel_Szabadon névre hallgató hálózatra jelszó nélkül bárki rákapcsolódhat notebookjával vagy okostelefonjával, így a következő években Veszprém sétálóutcájának frekventált csomópontjában mindenki térítésmentesen szörfölhet és kommunikálhat a világhálón.

"Igazi partnerre találtunk az Invitelben ehhez a közösségi internetprogramhoz." - mondta el Porga Gyula, Veszprém város polgármestere. "Az Invitel nemrégiben megvalósult fejlesztéseivel elhozta polgáraink számára a legkorszerűbb telekommunikációs lehetőségeket, a városnak már több éve az Invitel a helyi telekommunikációs partnere. Sőt az Invitel munkáltatóként is jelentős szerepet tölt be a város életében: összesen közel 100 főállású munkatársat, és napi rendszerességgel 230 diákot foglalkoztat Veszprémben" - tette hozzá a polgármester.

A tavalyi évben az Invitel számos olyan beruházást hajtott végre, amelyek lehetőséget adtak a televíziós- és internet szolgáltatások fejlesztésére. Az új optikai hálózatnak köszönhetően már tízezer veszprémi család választhatja a legmodernebb otthoni szórakozást. Az idei évben az ügyfélélmény növelését tűzte ki célul a vállalat: a nézettségi adatok figyelembevételével megújította csatornaválasztékát, 20-ra növelte a HD-csatornái számát, valamint a májusban bevezetett új Invilág portfólióban díjmentes és kipróbálható extrákat vezetett be.

A város központi helyszínén megvalósított rendszer nem példa nélküli az Invitel életében, de Veszprém kiemelt jelentőségénél fogva mindenképpen úttörőnek számít: a társaság már átadott egy hasonló, ingyenes Wi-Fi szolgáltatást biztosító rendszert Gödöllőn és a következő időszakban hasonló átadásokra kerül sor több alföldi városban is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan működnek az Ethernet kábelek, és hogyan válassza ki az optimálisat? (x)
  Zöldebbre vált az Invitel Csoport
  Ajándékozásra invitál az Invitel
  Új vezérigazgató-helyettes az Invitelnél
  Újdonságok az Invitel innovációs pályázatán
  Elindult az Invitel üzleti webáruháza
  Új szolgáltatásokkal és csomagokkal duplázott az Invitel
  A kajak-kenu világkupát támogatja az Invitel
  Rendezvényszervező partnereket választott az Invitel
  InnoApps: Facebookos verseny az Inviteltől

További hírek ebben a kategóriában

Startol \\\'Az Év Honlapja 2022\...
Időmegtakarítás digitális HR seg...
Hogyan találd meg az ideális lap...
Szereld fel programozható vezérl...