Hírek
22818 hír az adatbázisban
Művészeti iskola hallgatói terveznek a Carlsbergnek
Marketinginfo.hu - 2013-11-25 15:46
Design

Egy fél tanéves együttműködés keretén belül a KREA Kortárs Művészeti Iskola tervezőgrafikus hallgatói terveznek a Carlsberg-nek.

Az együttműködés lényege, hogy "jó foci - jó sör" témában olyan ötletek, tervek, tárgyak szülessenek, amelyek a 2014-es foci VB közben még élvezetesebbé tehetik a sörözést, a szurkolást- olvasható a Carlsberg közleményében.

A "Carlsberg meets KREA iskola"-projektnek az a célja, hogy az iskola grafikus hallgatói olyan tárgyakat terveznek, amelyekkel ők, a barátaik, a szüleik vagy épp a szomszédaik szívesen szurkolnának sörözés közben a foci VB alatt.

Palkó András, a Carlsberg Hungary Kft. marketingvezetője elmondta: "A Carlsberg hisz a hazai design sikerében és támogatja a friss gondolatokat, a feltörekvő tervezőket. A zárt pályázat legjobb pályamunkájának alkotóját fél éves művészeti ösztöndíjjal is támogatjuk."

A projekt megvalósításában a Carlsberg partnere a ComLab Kommunikációs Tanácsadó Kft., az Avantgarde Digital jogutódja vesz részt. A kommunikációs tanácsadó cég három éve tervezi és valósítja meg a Carlsberg Hungária Kft. digitális és PR jelenlétét.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Grafikus képzés nem csak művészeknek (x)
  Lebomló palack jön a Carlsbergnél
  Visszatér régi szlogenjéhez a Carlsberg
  Argentin ügynökséget választott a Carlsberg
  Ügynökséget választott a Carlsberg
  Bor és rövidital fronton erősít a Carlsberg
  Ciderrel megy neki a nyári szezonnak a Carlsberg
  Újrapozícionálja magát a Carlsberg

További hírek ebben a kategóriában

A megnyerő névjegykártya titkai ...
Így válaszd ki a tökéletes menny...
Az angol lakberendezési stílus a...
Hogyan dobják fel otthonodat a d...