Hírek
20360 hír az adatbázisban
Új alelnök az MMSZ-nél
Marketinginfo.hu - 2013-11-12 11:06
Karrier

Új alelnök erősíti a Magyar Marketing Szövetséget (MMSZ). Hinora Ferenc, az MMSZ elnökének javaslatára az elnökség egyhangúlag megválasztotta Dr. Papp-Váry Árpádot a szövetség általános alelnökévé.


Papp-Váry Árpád, a BKF Turisztikai és Gazdasági Karának dékánjaként, a Marketing Intézet vezetőjeként az oktatási szektort képviseli az MMSZ-ben. A szakember - aki 2012. óta elnökségi tagja az MMSZ-nek - a jövőben fontos szerepet kap a szövetség fiatalokat megcélzó projektjeiben.

"Úgy gondolom, hogy a szövetség aktív munkájához nagy szükség van a fiatal tagokra. Oktatóként pedig látom, hogy a fiatalok körében komoly igény van a szakmai fórumokra, ahol megismerhetik a marketing gyakorlati oldalát." - nyilatkozott megválasztásakor Papp-Váry Árpád.

A személyi változásra a korábbi alelnök, Dr. Piskóti István lemondása miatt került sor, aki más kötelezettségei miatt a továbbiakban, mint elnökségi tag vesz részt a Szövetség munkájában. Az ügyvezetés az elnökből, három alelnökből és a főtitkárból áll. A szövetség közelmúltban megválasztott elnöke, Hinora Ferenc, a Hinora Marketing Group alapító vezérigazgatója. A három alelnök pedig az újonnan megválasztott Papp-Váry Árpád mellett Tonk Emil, tréner, a Tonk Emil Üzleti Akadémia alapítója, aki ügyvezető alelnökként a tagozatok munkájának koordinálásáért felel, míg Sütő Ágnes, a Magyar Bankszövetség kommunikációért és elektronikus csatornákért felelős területi vezetője pedig a kommunikációs feladatokat fogja össze.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Rekordévet zárt a Hinora Group
  Újraválasztották Hinora Ferencet, a MMSZ elnökét
  Márkázott szórakoztatás
  Nyitottabb szervezet lenne az MMSZ
  A növekedés titka- új workshop az MMSZ-nél
  Sportmarketing Tagozat indul az MMSZ-ben
  Új elnök az MMSZ élén
  "A pozícionálás eszköztára"- újabb workshop az MMSZ-től
  Kedvezmények az MMSZ-nél

További hírek ebben a kategóriában

Több példakép értékű szakember k...
Vezetői változás a RAS Magyarors...
Szervezeti változások a Mediator...
Új kommunikációs szakemberek az ...