Hírek
22588 hír az adatbázisban
PR-partnert választott a Joint Venture Szövetség
Marketinginfo.hu - 2013-10-21 10:37
PR

Ügynökségi együttműködéssel támogatja PR kommunikációját Magyarország egyik legrégebbi, hazai és külföldi vállalatokat tömörítő érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezete, a Joint Venture Szövetség (JVSZ).

A szakmai szervezet szeptember óta dolgozik az Extreme Net integrált kommunikációs megoldásokat kínáló ügynökséggel.

A JVSZ és az ügynökség együttműködése kiterjed a teljes PR kommunikációs munkára (proaktív szakértői PR kommunikáció, valamint a sajtókapcsolatok teljes körű kezelése), valamint a szövetség egyéb kommunikációs csatornáinak összehangolására vonatkozó tanácsadói tevékenységre is. Szendrey Silvia, a JVSZ ügyvezetője az együttműködés kapcsán elmondta: "Szeretnénk, ha érdekvédelmi, szakmai véleményező munkánkat, professzionális konferenciáinkat még többen megismerjék. Manapság nem elég minőségi munkát végezni, hírt is kell adni róla. Ezt a támogatást várjuk az Extreme Net szakértőitől, akiket tagi ajánlásra, jó szakmai hírnevük miatt választottunk."

Az Extreme Net nem először dolgozik szakmai szövetség vagy egyesület PR kommunikációján, tanácsadói csapata a legkülönfélébb szervezetek sajtómunkájában szerzett tapasztalatot, elsősorban a pénzügyi szektor szövetségeit illetően: referenciái közé tartozik a Felelős Családi Vállalatokért Magyarországon Egyesület (FBN-H), vagy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) kommunikációja is.

"A szövetségi kommunikáció teljesen más típusú megközelítést igényel, mint a vállalati PR, ami részben előny, másrészt kihívásokat is jelent. Egy olyan nagy múltú, komoly információs és know-how bázissal rendelkező szakmai szervezet PR támogatása ugyanakkor óriási lehetőség és kihívás a számunkra." - mondta el Varga Veronika, az Extreme Net PR vezetője.

Extreme Net

Viszonylagos fiatalsága ellenére az Extreme Net a legkülönfélébb kommunikációs területeken szerzett tapasztalatokat. Folyamatosan bővülő portfóliója jelenleg a teljes körű PR szolgáltatásokat, saját médiatermékek előállítását, tartalomszolgáltatást, az új platformokon (Facebook, mobil, okosTV) történő digitális kommunikációt, alkalmazás- és webfejlesztést, grafikai tervezést, valamint rendezvények teljes körű lebonyolítását foglalja magában.

Joint Venture Szövetség

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) Magyarország egyik legrégebbi, hazai és külföldi vállalatokat tömörítő érdekvédelmi és érdekképviseleti szervezete. Elsődleges célja, hogy a mindenkori gazdaságpolitikai párbeszédben való tevékeny részvétel által hozzájáruljon a kedvezőbb, befogadóbb befektetési környezetet kialakulásához. A szövetségnek valamennyi Magyarországon bejegyzett vállalat tagja lehet, a jelenleg 249 tagot számláló szervezet elnöki tisztjét 2012 óta Chris Mattheisen, a Magyar Telekom Nyrt. vezérigazgatója tölti be.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Női elnök a Joint Venture Szövetség élén!
  Tisztújítás a Joint Venture Szövetségnél
  Az újabb JVSZ konferencia
  Stratégiai megállapodást kötött a fejlesztési tárca és a JVSZ
  Együttműködésben a GVH és a Joint Venture Szövetség

További hírek ebben a kategóriában

Kép: shop.hairline.hu A pálmák aranya (x)
2021-06-17 10:44
Ezekre figyelj, ha kormánymű fel...
Tipp a pára és a penész ellen - ...
Pár jó tanács az esküvőd előtt, ...
Milyen bútor kerüljön a fürdőszo...