Hírek
22762 hír az adatbázisban
Kihirdették a Golden Dove győzteseit
Marketinginfo.hu - 2013-10-08 14:39
DM

Megvannak a győztesek és megtalálták a legszebb hangú ügyfélszolgálatost is

Október 4-én a SmartShow keretén belül adták át a Golden Dove díjakat és hirdették ki a legszebb call centeres hangot, melyet ismét Magyar Telekomos munkatárs nyert el.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség idei versenyén 8 fős zsűri bírált: Grósz Judit (Microsoft), Táncsics András (Magyar Posta), Hevesi László (Grey/G2), Erdélyi Zsolt (Általános Művek), Szerényi Szabolcs (Kreatív) mellett külföldi szakemberek is részt vettek a szakmai grémiumban: Ivan Vandermeersch (FEDMA), Tomas Hajek (ADMEZ) és Benjamin Ruschin (DMVÖ) bírálták el a 2012.01.01 és 2013.06.15. közötti időszakban megvalósuló kampányokat.

Egyedül a Leginnovatívabb kampány és a Best Mobile Solution kategóriákban osztottak díjat, illetve a DIMSZ tagozati vezetőinek különdíját adták át.


A győztesek:

A leginnovatívabb kampány:

Draftfcb, SIÓ Social CRM

Best Mobile Solution díj: Café Connection, Virágom, Virágom


A DIMSZ-en belül működő tagozatok vezetői a Legjobb integrált kampány különdíját is átadták, melyet ugyancsak a Café Connection Virágom, Virágom projektje nyert el.

A mobilos kategória indulói közül a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) választotta ki azt a céget, aki a jövő évi Mobile World Congress keretében megrendezendő nemzetközi B2B találkozón a HITA-val közösen jelenik meg. A szervezet felajánlását a hdOpen nyerte el.

A Golden Dove verseny előtt még egy díjat átadtak, ugyanis a DIMSZ Contact Center tagozatának a szervezésében valósult meg második alkalommal a Legszebb hangú call centeres verseny, amelyre 112 nevezés érkezett 23 cégtől. Az előzsűrizést követően közönségszavazás döntött. A kiválasztott 12 hang közül Lendvai Nikolettára, a Magyar Telekom munkatársára szavaztak a legtöbben, így ő nyerte el a Neckermann felajánlását, egy kétszemélyes wellness-üdülést. Második helyezett Gábor Éva (Telenor) és harmadik helyezett Darvas Viktória (UPC Magyarország) lett.

A Golden Dove díjátadón a Gyula Egyedül Jön és a Bonus Track Band zenekar lépett fel.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Megvannak az ország legszebb hangú ügyfélszolgálatosai
  Hosszabbítás és ügynökségi utazás a Golden Dove-nál
  Nemzetközi szereplés a Golden Dove verseny egyik indulójának
  Hamarosan jön a Golden Dove 2013
  Golden Dove: íme, a nyertesek
  Golden Dove: újabb különdíj és meghosszabbított nevezési határidő

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan hódítsunk meg egy pasit? ...
Hogyan használj fehérítőt, hogy ...
Japánban a Coca Cola otthoni tes...
Mit ajándékozzunk férfiaknak?
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...