Hírek
23267 hír az adatbázisban
Már mobilon is használható az Olcsóbbat.hu
Marketinginfo.hu - 2013-10-08 12:00
Mobilmarketing

Androidon és iOS platformon is használható a Sanomához tartozó Olcsóbbat.hu árösszehasonlító portál appja.

Az alkalmazás különlegessége, hogy egy olyan vonalkód-leolvasó funkcióval is rendelkezik, mely nem csak a hazai webáruházak ajánlatait mutatja be egy termék vonalkódjának beolvasásakor, hanem számos külföldi adatbázisból is le tudja kérni egy termék adatait, abban az esetben, ha annak még nincs hazai forgalmazója a rendszerben. Így be sem kell pötyögni a kiszemelt termék nevét az alkalmazásba, elég ha beolvassuk a vonalkódját és mindjárt kiderül, hogy érdemes-e megvenni az árucikket az adott üzletben, vagy megéri néhány sarkot sétálni, egy kedvezőbb árért - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

"A folyamatosan fejlődő hazai online kereskedelemben minden évben a karácsonyi szezon jelenti a legnagyobb forgalmat. Ezzel a könnyen használható alkalmazással idén a vásárlók időt és pénzt spórolhatnak, a webáruházak pedig kedvező áraikkal még több vásárlót szerezhetnek" - nyilatkozta Jenei Péter, az Olcsóbbat.hu portálvezetője.

A vonalkód-leolvasón kívül egy árfigyelő is segíti az online vásárlást, amely automatikusan, folyamatos ellenőrzés nélkül is értesíti a felhasználókat, ha egy termék egy előre beállított árszint alatt már elérhető.

Egyébként az Olcsóbbat.hu minden partneráruházának több milliónyi termékéről találhatók információk, vásárlást könnyítő és lehetővé tevő funkciók az appban - írja a kommüniké.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tíz százalékkal kevesebb termék fogyhat az idei Black Friday során
  Közös terméket dobott piacra az Olcsóbbat.hu és az Intren
  Kiderül, ki mit vesz karácsonyra
  Iskolakezdés az e-kereskedelemben
  Idén is a nők vásárolnak többet karácsonykor
  Nem tartanak a multiktól a webáruházak
  Kevesebb és olcsóbb ajándék kerül a fa alá
  Megbízhatók a magyar webáruházak

További hírek ebben a kategóriában

Mi mindenre hasznosíthatók a mod...
Megfontolandó dolgok telefonszer...
A Fitpuli nyerte a 2019-es Start...
Jelentősen nőtt a mobilapplikáci...