Hírek
22762 hír az adatbázisban
Hosszabbítás és ügynökségi utazás a Golden Dove-nál
Marketinginfo.hu - 2013-09-26 15:11
DM

A direkt és interaktív marketing verseny nevezési határidejét október elsejéig kitolták a szervezők. Ezzel egy időben a verseny kabalafigurája ügynökségi utazásra indult.

A Golden Dove elindult reklámvilágot látni! Minden ügynökségen egy napot tölt, hogy a saját tollazatán is tapasztalja, hogy születnek a díjnyertes ötletek- olvasható a szövetség közleményében.

A tavaly Kerest-Eleknek keresztelt madár egy napját dokumentálhatják az ügynökségek, és a szövetség facebook oldalára tölthetik fel. Ezt követően a házigazda ügynökség dönti el, hova küldi további a DIMSZ kabalafiguráját. A Café Connection, a Hírek Média, a Sakkom Interaktív, a Republic Group, az Okego és a Carnation után az Ebola Playhez került a galamb, akik egy különleges animgiffel lepték meg a szövetséget. A JWT után jelenleg a Spiritcom médiaügynökségnél dolgozik a Golden Dove.

A versenyt első alkalommal 2005-ben szervezte meg a szövetség, a verseny arculatát a neves grafikus és illusztrátor, Takács Mari alkotta meg. A kreatív minden évben megújult, több alkalommal a versenyt kísérő Golden Dove konferencia tematikájához illeszkedett.

Nevezési határidő: október 1., a versenyről bővebb információk a oldalon érhetőek el, a verseny díjátadója október 4-én 18.00-kor lesz a SmartShow keretein belül.

A Golden Dove verseny idei főtámogatója a Magyar Posta, szakmai partnerei: Café Connection, Hírek Média és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ismét a legszebb hangú ügyfélszolgálatost keresik
  Profit-növelés direkt kommunikációval
  Iparági összefogás a spamek ellen
  Bevetésre indult az Adatvédelmi Kommandó
  Kihirdették a Golden Dove győzteseit
  Hamarosan jön a Golden Dove 2013
  Turisztika: ügyfél-elégedettség kutatás a DIMSZ-től
  A 4Life Direct csatlakozott a DIMSZ-hez
  Tagozati vezetőt választott a DIMSZ

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan hódítsunk meg egy pasit? ...
Hogyan használj fehérítőt, hogy ...
Japánban a Coca Cola otthoni tes...
Mit ajándékozzunk férfiaknak?
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...