Hírek
22763 hír az adatbázisban
Új performance marketing cég a hazai piacon
Marketinginfo.hu - 2013-09-18 17:07
DM

A ForestView, Délkelet- Európa egyik vezető performance és affiliate marketing vállalata közép-európai terjeszkedésének legújabb lépéseként megnyitotta magyarországi irodáját, amelyet Macher Szabolcs vezet.

A görög ForestView, a ThinkDigital Group leányvállalata 14 európai országban támogat hirdetőket, ügyfélbázisuk növelésében és üzleti eredményeik fejlesztésében. A cég 2010. óta széleskörű inbound és outbound online marketing megoldásokat is kínál.
A ForestView Google Certified Partner, emellett Közép- és Délkelet Európa első CPC retargeting hálózata.

Az új vezető, Macher Szabolcs, korábban az OMD Hungary ügyvezetője, öt évig tanácsadó, majd az r-time media experience ügyfélkapcsolati igazgatója volt. A szekmber így nyilatkozott legújabb munkájáról:

"A performance marketing egyre nagyobb szerepet játszik a marketingkommunikációban és az értékesítésben egyaránt. A ForestView olyan online kommunikációs megoldásokat szállít ügyfeleinek, amelyek azonnali és mérhető megtérülést eredményeznek. Modern marketerként egyszerre tudósnak és művésznek is kell lennünk, érteni a számok és a fogyasztók nyelvén is."

A ForestView terjeszkedésével kapcsolatban Theo Kokkinias, a cég nemzetközi üzletfejlesztési igazgatója a következőket mondta: "Az elmúlt három évben számtalan ügyféllel dolgoztunk Európa szerte, bizonyítottuk hatékonyságunkat és üzleti modellünk megalapozottságát. Egyre több több olyan hirdetővel van együttműködésünk, akiknek fontos a közép-kelet európai régió, ezért döntöttünk mi is úgy, hogy helyi irodákkal és szakemberekkel támogatjuk őket."NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ügyfélközpontúság és izgalom
  Fenntarthatóság, fenntartásokkal: 'Van néhány igazán elkötelezett apró kis cég'
  Macher Szabolcs a Magyar Fogyasztó Platformnál
  'A fogyasztó semmit nem akar'

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan hódítsunk meg egy pasit? ...
Hogyan használj fehérítőt, hogy ...
Japánban a Coca Cola otthoni tes...
Mit ajándékozzunk férfiaknak?
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...