Hírek
22762 hír az adatbázisban
Nemzetközi szereplés a Golden Dove verseny egyik indulójának
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2013-09-17 14:05
DM

Az egyik mobilos versenyző a Mobile World Congress keretében megrendezendő nemzetközi B2B találkozón vehet részt a HITA jóvoltából.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) évek óta társszervezője az Európai Bizottság vállalkozásfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network által szervezett B2B rendezvénynek, melyen 2013-ban nyolc magyar cég vett részt sikerrel. A Golden Dove mobilos kategória egyik indulója nem csupán a világ legnevesebb direkt marketing versenyének, az Echo Awards-nak a második fordulójába juthat be automatikusan, hanem részt vehet és üzleti tárgyalásokat folytathat a 2014-es nemzetközi vásáron.

A HITA egyik fő tevékenysége a magyar cégek külpiacra lépésének támogatása, ezért fontosnak tartja, hogy a Best Mobile Solution egyik indulójának lehetőséget biztosítson a nemzetközi szintű szakmai bemutatkozásra. A kiválasztás szempontjai között szerepel, hogy a pályázó cég exportképes termékkel/szolgáltatással rendelkezzen, legyen szó reklámügynökségről vagy mobilalkalmazás fejlesztő cégről.

A barcelonai Mobile World Congress a világ legnagyobb, mobil technológiára fókuszáló kiállítása. A mobilos fejlesztők a magyar ICT szektor egyik leginnovatívabb és leggyorsabban növekvő szegmensét jelentik, ezért a rendezvényen való részvételi lehetőség felajánlásával a HITA hozzá szeretne járulni az ágazat teljesítményének külföldi megismeréséhez és elismeréséhez.

A direkt és interaktív marketing versenyére szeptember 27-ig lehet leadni a nevezéseket ezekben a kategóriákban:

Leginnovatívabb kampány
Legkreatívabb kampány
Leghatékonyabb kampány
Legjobb Direct mail
Best Mobile Solution

Bővebb információk a hivatalos weboldalon érhetőek el, a verseny díjátadója október 4-én lesz a Smartshow keretein belül - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Kihirdették a Golden Dove győzteseit
  Hamarosan jön a Golden Dove 2013
  ECHO döntős lett a Draftfcb kampánya
  Golden Dove: íme, a nyertesek
  Postagalambokkal üzentek a hazai reklámügynökségek
  Golden Dove ismét
  Változnia kell a direkt marketingnek

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan hódítsunk meg egy pasit? ...
Hogyan használj fehérítőt, hogy ...
Japánban a Coca Cola otthoni tes...
Mit ajándékozzunk férfiaknak?
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...