Hírek
22818 hír az adatbázisban
Vizuális ételrendelő gyűjtőportál indult
Marketinginfo.hu - 2013-08-30 09:20
Digitális

A most induló Zmenu.net házhozszállító éttermek ajánlatait mutatja be úgy, hogy rendelést a kínált ételekről készült fényképekkel segíti.

Elindult a Zmenu.net vizuális ételrendelő start-up Budapesten azzal a céllal, hogy gasztronómiai forradalmat indítson el a házhozszállítás területén- olvasható a platform sajtóközleményében. A weboldal étterem-listák helyett a nyitólapon rögtön a címünkre rendelhető ételeket jeleníti meg valamennyi étterem kínálatából, ráadásul kizárólag fényképpel ellátva. Így a böngészés vizuális élménnyé, a választás pedig tudatosabbá és minőség-központúbbá válik.

A start-up a válogatós és speciális étrendű emberek számára egy új megoldást kínál összetett szűrőrendszere segítségével. Nem kell egyenként végignézni az étlapokat a kívánt fogás, vagy összetevő után kutakodva. A Zmenu.net-en egyetlen kattintással ki lehet szűrni az összes elérhető étterem kínálatából például a vegetariánus ételeket, a leveseket vagy a magyaros fogásokat. A rendszerbe folyamatosan rögzítik a jelentkező minőségi, Budapesten és vonzáskörzetében található éttermeket, így a kínálat rohamosan bővül.

A Zmenu alapítói a közelmúltban megnyertek egy start-up versenyt, de nem ez az első találkozásuk az iparággal, már több éves tapasztalatuk van az étel-házhozszállítás területén. Korábban webáruházakat, portálokat, ügyviteli rendszereket, közösségi marketing és PR kampányokat készítettek. A fejlesztésre a befektetők is felfigyeltek, komolyabb összegű kockázati tőke bevonásáról tárgyal a csapat. És mivel a koncepció nemzetközi szinten is újdonságnak számít, nem állnak meg az országhatárnál, hanem már most a londoni piacralépést készítik elő.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Különleges fényképnyomtatási technológia
  Az éttermek üresjáratait tölti fel az új magyar applikáció
  Kihasználásra váró piaci rés a stadionokban
  Netpincér: közös marketing aktivitás az éttermekkel
  Elit gasztronómiai rendezvényeket támogat az Electrolux
  A szállításról is informál az Árukereső.hu
  A webáruházak tolhatják a kézbesítőket

További hírek ebben a kategóriában

Startol \\\'Az Év Honlapja 2022\...
Időmegtakarítás digitális HR seg...
Hogyan találd meg az ideális lap...
Szereld fel programozható vezérl...