Hírek
23446 hír az adatbázisban
Ezt keresik a vásárlók a Sziget Fesztivál idején
Marketinginfo.hu - 2013-08-05 14:51
Kereskedelem

A Sziget fesztivál idején többszörösére nő az ital, a horgászszék, a homokozó vödör, a vízipisztoly és az olcsó mobiltelefon forgalma- jelezte az óbudai Auchan áruház.

Rendkívüli hűtött üdítő- és italkészlettel, rövidital akciókkal, a grillpultban olcsó, fesztiválozók számára kialakított menükkel készül az Auchan Aquincum a Sziget fesztiválra érkezőkre. Az idei sláger termékek a sörtartós horgászszékek, üdítők, röviditalok, chipsek, sátrak, vízipisztolyok, mobiltelefonok lesznek, ezekből a termékekből az átlagos heti forgalom többszörösét értékesíti az áruház. A külföldi vendégek egy része minden, a fesztivál idején szükséges terméket az áruházban vásárol meg.

Hosszú évek tapasztalatai alapján az Auchan Aquincum - a Sziget fesztiválhoz legközelebbi hipermarket -, megismerte a fesztiválozók igényeit és reagált is azokra, évről évre alakítja szolgáltatásait és kínálatát, hogy a lehető legjobban ki tudja szolgálni a nem mindennapi igényeket. A termékkínálat mellett a szolgáltatásokat is bővítette az áruház, a munkatársakat is felkészítették a szigetelők fogadására.

Idén újdonság a szolgáltatások között, hogy a grillpulton több mint 50-féle meleg ételből és menüből (hamburgeres, pizzás, rántott és grill ételek, kolbászok és hurkák, valamint saláták) választhatnak a fesztiválozók.

Az éhes fesztiválozókat 4 nyelven tájékoztatja az áruház a grillpult kínálatáról. Újdonság még, hogy a külföldiek tájékozódását idegen nyelvet beszélő munkatársak segítik az áruház bejáratánál és területén. A táskákkal érkezők számára megnövelték az üzletsoron található szekrények számát. Az áruház a vásárlók kedvéért alakította ki a 4 órás ingyenes parkolási rendszert.

Sokan egy bevásárlókocsinyi termékkel indulnak az áruházból a Szigetre, a külföldiek között népszerű, hogy nem otthonról cipelik, hanem az áruházban veszik meg a fesztiválon szükséges termékeket. A Szigeten egy hetet eltöltők számára széles törlőkendő-, kézfertőtlenítő-, illatszer- és törölközőkínálattal, eldobható műanyag evőeszközökkel, felhúzható zseblámpával, valamint ülőpárnákkal, horgász- és kempingszékekkel, sokféle sátorral és matraccal készül az áruház. Sokan a fesztiválon viselt ruhákat (fürdőruha, fehérnemű és nyári ruha, rövidnadrág) is itt vásárolják meg. Az olcsó, 2-3 ezer forintos mobiltelefonok is népszerűek, így a saját készülékeiket otthon hagyva, egy fesztiváltelefonnal kommunikálnak egymással a Szigetre érkezők.

Akik csak egy-két napot töltenek a fesztiválon, jellemzően pékárut, felvágottat, üdítőt, italt, chipset, óvszert, vízipisztolyt, buburékfújót és homokozó vödröt vásárolnak. Az áruház kiemelt készlettel és megnövelt munkatársi létszámmal várja a fesztiválra érkezőket.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan lesz sikeres a pergetés wobblerek használatával? (x)
  A legjobb match orsók kulcsfontosságú jellemzői (x)
  Több mint 500 önkéntes vigyázott a szigetelők egészségére
  Az sem marad le a fesztiválhangulatról, aki nem jut ki a Szigetre
  Durex élményterápia az idei Sziget fesztiválon
  Jelmezes vásárlásra ösztökél az Auchan
  Az Auchan felkészülten várja a 30 ezerrel több kisiskolást
  Digitális átállás: dömping az Auchan-nál
  Űrkiképző bázist épít a Szigeten az Unilever
  Bővítené partneri hálózatát az Auchan
  Székely hetek a magyarországi Auchan áruházakban
  Programesővel ünnepli 15. születésnapját az Auchan

További hírek ebben a kategóriában

Olcsó, de minőségi téli gumit ke...
Bombaárakkal indul a húsvéti sze...
Több mint 600 tonna füstölt húsá...
Így nyomtat egy jó nyomtatási sz...