Hírek
23030 hír az adatbázisban
Két hatalmas divatáruház nyílik az Andrássy úton
Marketinginfo.hu - 2013-07-01 12:02
Kereskedelem

Két nagyméretű áruház nyílik hamarosan az Andrássy úton, ahol eddig kis luxusüzletekben gondolkodtak a befektetők.

Az egyetlen áruházi fejlesztés - az egykori Párisi Áruház felújított épületébe álmodott Lafayette áruház - egy műemlékvédelmi követelmény miatt meghiúsult. A Napi Gazdaság értesülése szerint- ugyanakkor a bérlőkkel csak félig telt Párisi Áruházzal átellenben, az Andrássy út 40. alatt nyit meg hamarosan a Hennes and Mauritz (H&M) legújabb budapesti boltja. A kínálat és árfekvés profilidegen a sugárút kereskedelmi ingatlanfejlesztései mellett.

Piaci információk szerint az áruház 3000 négyzetméteres lesz és "zászlóshajó" boltnak szánja a cég. A nyitásra már az év végi bevásárlási roham előtt sor kerülhet. A svéd áruházláncnak a világ 49 országában 2900 boltja működik.

Szintén az utolsó simításokat végzik az Il Bacio di Stile luxusáruházban is. Az Operával átellenben levő műemlék házban egy 5000 négyzetméteres, különleges áruház nyílik, várhatóan már szeptemberben. A Gattyán György cégcsoportjához tartozó Il Bacióban több, Magyarországon eddig még ismeretlen divatmárka is megjelenik shop-in shop formában. Így többek közt a Tom Ford, a Love Monschino, a Jacob Cohen, a Salvatore Farragamo és a Sergio Rossi is helyet kap a 80 divatmárka között.

Az áruház nem csupán drága, luxuscikkeket kínál majd, a második emeleten olyan középkategóriás márkák is helyet kapnak, mint a Pinko, a Zadig et Voltaire és a See by Chloé. A tetőtérben kialakított étteremből páratlan panoráma nyílik majd, míg a földszinti egykori bankfiókból várhatóan elegáns kávéház lesz. A parkolás is megoldottnak tűnik, mert a ház alagsorában és a szomszédos utcában levő foghíjtelken is parkolóhelyeket alakítanak ki.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Csődvédelmet kért a Peek & Cloppenburg divatáruházlánc
  Nagy lehetőség előtt a pesti bevásárlóutcák
  Luxuspláza nyílt Budapesten
  Végleg bezárhatnak a Dolce & Gabbana üzletei
  Ünnepi parfümkampánnyal állt elő a Givenchy
  Luxus: kétélű lehet az olcsóbb, bevezető termék
  Andrássy út: a luxus luxust vonz
  Új üzlet az Andrássy úton
  Capsula néven nyílik új üzlet az Andrássy úton
  Bővíti budapesti márkaboltját a Nespresso
  Kirakatban a Peroni Nastro Azzurro
  Luxusboltot nyit Budapesten a TAG Heuer

További hírek ebben a kategóriában

Az ALDI nemzetközi beszállítója ...
A világ 30 legjobb munkaadója kö...
Emelte a béreket az Aldi
Veszélyesen sokat költenek a fia...