Hírek
22246 hír az adatbázisban
Átadta a DELFIN Díjakat a Telekom
Marketinginfo.hu - 2013-06-21 14:22
CSR

A Magyar Telekom hagyományaitól eltérően idén először minden Magyarországon működő vállalat részére megnyitotta a DELFIN Díjat, és díjazta beszállítói mellett pályázó egyéb vállalatokat is.

Ünnepélyes keretek között, június 21-én, a XIV. Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésen adták át a Magyar Telekom által alapított DELFIN Díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért). A díjjal olyan cégeket ismer el a vállalat, akiknek a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségük kimagasló és ezen a területen elért teljesítményük példaértékű- közölte a vállalat.

A "Megvalósult innováció a fenntarthatóság érdekében" kategóriában az Interpower Kft.-t díjazták. Az Interpower megoldása, a távközlési egyenáramú berendezések korszerűsítése során kiemelten veszi figyelembe a környezetvédelmi és energiatakarékossági kérdéseket. Az innováció eredményeként közel 2000 MWh energia takarítható meg, így 1240 tonna CO2 kibocsátásától mentesül a Magyar Telekom.

A "Esélyegyenlőség támogatása, diszkrimináció-mentesség segítése vállalaton belül és kívül" kategóriában a zsűri két díjat ítélt oda. Az egyik díj tulajdonosa a Fogyatékosügyi Kommunikációs Intézet. Az Intézet Magyarországon a fogyatékos emberek és szervezeteik kommunikációját fejlesztő, valamint gazdasági társaságok esélyegyenlőségi törekvéseit segítő szolgáltatásokat és a hozzájuk kapcsolódó tárgyi eszközöket értékesítő webshopot üzemeltet (Értéksziget). A másik díjat a Job Személyzeti Tanácsadó Kft. nyerte. A RehabJob divízió szolgáltatásain keresztül igyekszik megkönnyíteni a megváltozott munkaképességű munkavállalók integrációját, támogatja a munkaadók toborzási tevékenységét, segíti a két fél egymásra találását, valamint a mindennapokban is használható szakmai segítséget nyújt a munkaadók számára.

A "Fenntarthatósági tudatformálás, oktatás" kategóriában a Wagner Solar Hungária Kft. hozhatta el a fődíjat. A Wagner Solar Hungária Kft. küldetésének tekinti, hogy a Pest megyében élők számára népszerűsítse a megújuló energiaforrások hasznosítását és minden érdeklődő számára tájékoztatást nyújtson a különböző technikai megoldások, eszközök alkalmazási lehetőségeiről, előnyeiről és hátrányairól. A cég által életre keltett Wagner Solar Akadémia oktatási tevékenysége, a lakosság fórumokon való aktív részvételük és szaktanácsadásuk illetve az online mérő- és ellenőrző rendszerük egyedülálló Magyarországon.

A díjakat a Magyar Telekom képviselői a zsűri tagjaival együtt adták át a kategóriák nyerteseinek. A zsűri tagjai voltak: Simon Ernő (gazdasági újságíró), Dr. Pataki György (Budapesti Corvinus Egyetem), Bodó Péter (Tudatos Vásárlók Egyesülete), György Bence (TV2) és Szomolányi Katalin (Magyar Telekom). A Magyar Telekom évente megrendezett Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetése azt a célt szolgálja, hogy nyílt párbeszéd alakuljon a vállalat és érdekelt felei között. Az eseményt először 1997-ben rendezte meg a cég, az idei a XIV. volt a sorban.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A fenntarthatóság legjobbjait díjazta a Magyar Telekom
  DELFIN Díj 2018
  Átadták az idei DELFIN Díjakat
  Delfin Díj ebben az évben is
  Átadták az idei DELFIN Díjakat
  Idén is lesz DELFIN Díj
  Átadta a Telekom az idei Delfin Díjakat
  Május 15-ig lehet pályázni a Delfin díjra
  A Telekom idén is díjazza a felelős vállalatokat
  Greennovációs díjat kapott az Unió COOP
  Mobillal köti össze az egészségügyet a Telekom
  Megugró bevétel a Telekomnál
  Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Telekom és a Mol
  Telekom installáció másfélezer használt mobilból
  A látássérülteket támogatja a Telekom
  Véget ért a Telekom Gyerek Szigete
  A balesetmentes vezetést támogatja a Zeiss
  Magyar ezüst a Telekom nemzetközi innovációs versenyén
  Hibázott a Telekom
  Ismét lehet pályázni a Delfin Díjra
  Több, mint tízszeresére nőtt a gyakornokok száma a Telekomnál
  4G-s közösségi promóció indul a Telekomnál

További hírek ebben a kategóriában

Akcelerációs program a Tungsramt...
40 millió forintnyi támogatásról...
Tizenháromezer gyermek kapott aj...
A Hankook legújabb jótékonysági ...