Hírek
23465 hír az adatbázisban
A Groupama segít az árvíz érintettjeinek
Marketinginfo.hu - 2013-06-10 09:22
CSR

A Groupama 10 millió forint gyorssegéllyel, az önkéntesek balesetbiztosításával és kiemelt kárrendezési eljárással segíti az árvízkárosultakat.

A Groupama Garancia Biztosító a Dunán kialakult katasztrófahelyzet miatt rendkívüli intézkedéseket vezetett be- közölte a pénzintézet. Az árvízi védekezésben leginkább érintett 10 településen összesen 10 millió forintos azonnali támogatással segíti a rászorulókat, amelynek felhasználásáról az önkormányzatok a szükségletek függvényében dönthetnek. A vállalat elsősorban a védekezésben dolgozók támogatására, élelmiszerrel, frissítőkkel való ellátására szánja az összeget.

A biztosítótársaság a lakossági erőfeszítéseket támogatva minden a munkában résztvevő regisztrált önkéntesnek ingyenesen nyújt balesetbiztosítást a védekezési munkálatok alatt. A társaság munkavállalói is részt vesznek önkéntesen a védekezésben, akik a rendkívüli árvízi helyzet alatt több településen segítik a Katasztrófavédelem és a lakosság munkáját. A Groupama Garancia Biztosító a védekezésben résztvevő munkatársak számára a megfelelő ruházatot is biztosítja.

Megnövelt ügyfélszolgálati és kárszakértői létszámmal várja majd a lakossági bejelentéseket és az árvíz levonulását követően kiemelten, gyorsított eljárással kezeli a kárfelméréseket. Amennyiben szükséges, a biztosítótársaság mobil ügyfélszolgálat kitelepülésével is segíti a károsultakat, amelynek köszönhetően a biztosítótársaság ügyfelei kárügyeikkel kapcsolatban, helyben és azonnal tájékoztatást és segítséget kaphatnak.

Pénteken megkezdődött az egyeztetés az árvíz sújtotta települések vezetőivel, hogy mely utcákat és területeket öntötte el a víz, így a legsúlyosabb helyzetben lévő területeken a biztosítótársaság azonnal megindíthatja a kárrendezést rendkívüli eljárásban, anélkül, hogy a lakosságnak bejelentést kellene tenni.

A biztosítótársaság TeleCenterében június 11-től külön menüpontban elérhető egy, csak az árvízkárok bejelentésére létesített vonal. A kisebb értékű, 200 ezer forint alatti károk esetén a Groupama Garancia Biztosító gyorsított kárrendezést, egyszerűsített ügyintézést vállal.
A biztosítótársaság vállalja, hogy amennyiben szükséges, kárelőleget fizet a károsultaknak, hogy mielőbb megkezdhessék a helyreállítás munkálatait.




NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mire való a balesetbiztosítás, és mire az életbiztosítás? (x)
  Kézis klasszisokkal kampányol a Groupama Biztosító
  Kívül-belül megújul a biztosító
  Úszókiválóságot támogat a Groupama
  A Groupama Garancia a Magyar Úszó Szövetség hivatalos biztosítója
  Az árvíz utáni helyreállításban segít a BorsodChem
  Vezetéstechnikai Centrumot szponzorál a Groupama Garancia
  A Groupama megújítja fiókhálózatát
  Kevesen kötünk utasbiztosítást
  Focit szponzorál a Groupama
  Egyesült a Groupama és az OTP Garancia

További hírek ebben a kategóriában

Megoldások a holnapért program
Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...