Hírek
22292 hír az adatbázisban
Londonban terjeszkedik a magyar szoláriumlánc
Marketinginfo.hu - 2013-04-26 16:33
Márkák

Sorra nyílhatnak a KiwiSun szolárium szalonok Nagy Britanniában, így egy újabb magyar cég is bizonyíthat a határokon túl.

A KiwiSun külföldi debütálásának azért van különös jelentősége, mert a cég saját, magyar gyártású egészségtudatos szolárium gépeivel kívánja meghódítani a külföldi piacokat.

A 19 éve alapított magyar vállalkozás gyártóként kezdte, majd 2006-ban indította el franchise hálózatát. Jelenleg Magyarországon 19 KiwiSun szalon működik- szigorú központi know-how és minőség ellenőrzési rendszer mellett.

A téma további érdekessége, hogy a londoni Master-franchise vállalkozás szintén magyar kézben van. Kint élő fiatal magyar vállalkozók ismerték fel a lehetőséget a nagy britannia-i piacban és úgy tűnik, nem fognak mellé, mert a megnyitás óta letelt néhány hét alatt komoly angol befektetői érdeklődés mutatkozik újabb szalonok nyitása iránt - olvasható a cég Facebook oldalán.

A Kiwisun koncepciót az évtizedes tapasztalattal rendelkező Black Care Szoláriumgyártó cég keltette életre. A hálózat létrehozása alapos háttérmunka eredménye, melyet számos szakemberből álló team, hosszú évek alatt dolgozott ki (reklámpszichológusok, dizájnerek, marketing szakemberek, mérnökök és szolárium szalon tulajdonosok fogtak össze a feladat megvalósításra).

A franchise rendszer segítséget nyújt tagjai részére, a részletes piackutatástól kezdve, a reklámokon át, egészen a folyamatos képzésig. A hálózati tagok a központi marketing előnyeit is élvezhetik. A Kiwisun lánc minden egyes tagja megegyezik, arculatban, árában és szolgáltatásaiban egyaránt.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mi a baj a szoláriummal?
  Üzletet nyitna Magyarországon a legnagyobb olasz fagyizólánc
  Új gyorsétteremlánc érkezik Magyarországra
  Franchise-t épít a Borháló
  Miért nem bővítenek a kiskereskedők?
  A Coop kapta az Év Hazai Franchise Hálózata díjat

További hírek ebben a kategóriában

A Women’secret kampánya a ...
A Springfield neves női illusztr...
Technológiai fejlesztésbe kezd a...
Tizenkilenc naperőművet épített ...