Hírek
21634 hír az adatbázisban
A Mammut lett Magyarország legjobb bevásárlóközpontja
Marketinginfo.hu - 2013-04-17 12:21
Kereskedelem

A Mystery Shopping felmérés eredménye szerint a Mammut a legjobb bevásárlóközpont. A második legjobban szervezett bevásárlóközpont az Europark.

Az INTERNATIONAL SERVICE CHECK globális tesztvásárló- szolgáltató 2012 decemberében végzett Mystery Shopping felmérést a hazai bevásárlóközpontok körében. A legjobb eredményt a budapesti Mammut bevásárlóközpont érte el 87,4 százalékos eredménnyel. Ezt követte a budapesti MOM Park bevásárlóközpont (85,2 százalék) és az Europeum bevásárlóközpont (84,1 százalék).

A tesztvásárlók a bevásárlóközpontokat szervezés, funkcionalitás és atmoszféra szempontjából vizsgálták, valamint figyelembe vették a parkolók működését, felépítését, és néhány egyéb szempontot is.

A szervezettség és funkcionalitás kategória legjobb eredményét a Mammut érte el, 98,6 százalékkal. Az Europark 94,8 százalékot, a WestEnd 90,2 százalékot kapott.

A kiszolgálás színvonala az üzletekben

A üzleteket kétféle szempontból vizsgálták a tesztvásárlók: az üzlet tisztasága, rendezettsége, valamint az alkalmazottak udvariassága és kompetenciája szempontjából.

A kategória átlagos összeredménye 72 százalék lett. Az üzlet és az alkalmazottak megjelenése, kinézete tekintetében az összesített átlageredmény 96,5 százalék lett, míg a leggyengébb értékelést a kiszolgálás színvonala érte el (58,9 százalék).

A meglátogatott üzletek közül a legjobb, 90 százalékos értékelést egy MOM Parkban található érte el. A következő bevásárlóközpontokban követték: debreceni Malompark (87,5 százalék), Europeum (82,5 százalék), a Szinvapark és a Rózsakert (80 százalék), valamint a WestEnd (80 százalék)- idézi a tanulmányt a Világgazdaság.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Tulajdonost cserélt a Mammut bevásárlóközpontot
  Javul a lakosság fogyasztási kedve a Mammutban
  Jövőre még több bevásárlóközpont épül Európában
  Új kampány és arculat a MOM Park-nál
  Órási változás várható a Váci utcában
  Egyre több bevásárlóközpont alakul át
  Hetvenkétezer katicabogár a bevásárlóközpontban
  Lejönnek a netről a tervezők
  Tchibo üzlet nyílik a Mammutban
  Három új bérlő a Mammutban
  A Mammutban mutatkozik be az új Rubik kocka
  Lezárult a Mammut médiatendere

További hírek ebben a kategóriában

Szívvel-lélekkel alakul át orszá...
Egyre gyakoribb a bankkártya has...
A vásárlók öt kategóriában a Lid...
Ismét nyertek az ALDI termékei &...