Hírek
21946 hír az adatbázisban
Kiosztotta az InnoMax Djíakat az Invitel
Marketinginfo.hu - 2013-03-28 15:41
Digitális

Idén olyan fejlesztéseket díjazott az Invitel, amelyek nemcsak az innovatív technológiáról, hatékonyságról, hanem szélesebb közösségeket is érintő kérdésekről szóltak.

A díjakat hagyományteremtő módon a Művészetek Palotájában adták át március 28-án- közölte lapunkkal a telekommunikációs cég.

"A világ az elmúlt években olyan innovációkról szólt, amelyek tömegeket tudtak megmozgatni, közösségeket teremtettek. Így nőtt óriássá a Google, a Facebook vagy az iPhone. Az idei InnoMax díjas vállalatok kivétel nélkül képesek voltak a modern technológiát a közösség erejével, közösségi érdekekkel ötvözni - mondta el Gerlei Gyöngyvér az Invitel vállalati értékesítési igazgatója az InnoMax Díj zsűri-elnöke.

Mártha Imre az Invitel közelmúltban kinevezett operatív főigazgatója adta át a 20-69 fős vállalatok kategóriájában a díjat. "Jó volt látni, hogy mennyi új gondolat, ötlet vált megvalósított termékké, szolgáltatássá a klasszikus kkv kategóriában. Az ország gazdasági helyzetét is döntően meghatározza, hogyan teljesítenek a hazai kis- és középvállalkozások a következő időszakban. Miközben jelentős a gazdasági szerepük - hiszen óriási mértékben járulnak hozzá a hazai GDP-hez -, érdemtelenül kevés figyelmet és reflektorfényt kapnak. Az Invitel saját ügyfélkörében is jelentős részt képvisel ez a szektor, köztük számos családi vállalkozás is. Jóleső érzés, hogy saját eszközeinkkel, mi is támogathatjuk elismeréssel, díjjal, szolgáltatással a nehéz körülmények között is jól teljesítő vállalatokat" - mondta el a díjátadó után a vállalatvezető.


Közösség és techonlógia

Az idei év leginnovatívabbnak ítélt InnoMax pályázatai:
 
 • "egeszsegnaplo.hu", okostelefonra integrált egészségnapló-alkalmazás a krónikus betegek hatékonyabb gyógyulásáért (REDMARK Kft.)
 • "Egérút-navigáció" (GeoX Térinformatikai Kft., a közösség erejét használó navigációs alkalmazás)
 • valamint a közösségi közelekedés minőségén javító komplex szolgáltatás-innováció (Tisza Volán Közlekedési és Szolgáltató Zrt.)


Az InnoApps Díj:
 
 • "Ne szórakozz!" kategóriájában a HuMap, egy nyílt forráskódú, ingyenes, hirdetésmentes offline térképalkalmazás nyert, amelyben Magyarország, Budapest és több európai nagyváros térképét használhatjuk internetkapcsolat nélkül.
 • A "Szórakozz!" kategória internetes szavazásának nyertese Knot it Out! ("Bogozd ki!") játék lett.


Elismerés, támogatás, publicitás

Az Invitel InnoMax Díj és a díjjal járó médiaszereplések mellett a REDMARK Kft. 300 ezer forint értékű, a GeoX Térinformatikai Kft. 500 ezer forint, az Tisza Volán Közlekedési és Szolgáltató Zrt. pedig 1 millió forint értékű új szolgáltatást nyert az Inviteltől. Az InnoApps Díj nyertesei 200 ezer forint értékű vásárlási utalványt és egy Tablet PC-t nyertek. Az Index.hu által felajánlott különdíjat, az 1 millió forint értékű kommunikációs csomagot, a Rubin Informatikai Zrt. nyerte "Zöld szerverterem Rubin COOL-lal" című pályázatával.

Az Invitel InnoMax Díj nyertesei

5-19 fő közötti vállalkozások kategória - I. helyezett - REDMARK Kft. - Pályázatának címe: Egészségnapló
 
 • II. helyezett - E.N.S. Zrt. - Pályázatának címe: Kerüljön Ön is a Google címlapjára! Keresőbarát tárhely: az új recept!
 • III. helyezett - e-Capital Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - FIXidopont.hu online foglalási rendszer szolgáltatóknak


20-69 fő közötti vállalkozások kategória - I. helyezett - GeoX Térinformatikai Kft. - Pályázatának címe: Egérút navigáció
 
 • II. helyezett - DLM Solutions Kft. - Pályázatának címe: Élményvásárlás
 • III. helyezett - Rubin Informatikai Zrt. - Pályázatának címe: Zöld szerverterem Rubin COOL-lal


70-fő feletti vállalkozások kategória - I. helyezett - Tisza Volán Közlekedési és Szolgáltató Zrt. - Pályázatának címe: Forgalomirányítás és utastájékoztatás-fejlesztés a Dél-alföldi Volán Régió társaságainál
 
 • II. helyezett - Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt. - Pályázatának címe: Felhő alapú technológiák, Illetve az ASP alapú rendszerek alkalmazása a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt.-nél
 • III. helyezett - Naturtex Gyapjú és Tollfeldolgozó Kft. - Pályázatának címe: Vállalati folyamatmenedzsment-fejlesztés és internetes értékesítés a Naturtex Kft.-nél


Az Invitel InnoMax Díj Index.hu által felajánlott különdíját nyerte:
Rubin Informatikai Zrt. - "Zöld szerverterem Rubin COOL-lal" című pályázatával.

Az Invitel InnoApps Díj nyertesei

Ne szórakozz! kategória - a zsűri döntése alapján I. helyezett - Szalkai Balázs (ELTE TTK Matematikus MSc) - Pályázatának címe: HuMap - Offline EU-s térképek

Szórakozz! kategória - Facebook szavazás alapján I. helyezett - Hegedűs Tamás László (BME-VIK, mérnök informatikus szak) - Knot it Out! ("Bogozd ki!") játék
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Átadták az Invitech InnoMax Díjakat
  Még pályázható az InnoMax Díj
  A fenntarthatóság és a tudásfejlesztés nyert az InnoMax Díjon
  November 24-ig lehet nevezni az InnoMax Díjra
  Indult az idei InnoMax Díj
  Az Innomax Díj nyertesei
  Ajándékozásra invitál az Invitel
  Április végéig lehet pályázni az InnoMax-ra
  Elindult az Invitel üzleti webáruháza
  Rendezvényszervező partnereket választott az Invitel
  Elsőként indított magyar felhő alapú szerverszolgáltatást az Invitel
  Kiosztották az Év Terméke Díjakat
  InnoApps: Facebookos verseny az Inviteltől
  Ismét innovációs pályázat az Inviteltől
  Új kreatív partnerrel dolgozik az Invitel
  Facebookon az Invitel ügyfélszolgálata
  Rászoruló gyerekeknek gyűjt az Invitel

További hírek ebben a kategóriában

Virtuális kölyökkutya segít a gy...
Nemzetközi digitális szervezethe...
Hazai vállalkozók legjobb online...
Kulisszatitkok az animációs vide...