Hírek
22767 hír az adatbázisban
Új elnökségi tagok a DIMSZ-nél
Marketinginfo.hu - 2013-03-20 11:01
DM

A DIMSZ március 19-én megrendezett éves Közgyűlésén új elnökségi és felügyelő bizottsági tagokat választottak. 2013 a fogyasztók éve lesz a szövetség számára- jelezte a szövetség.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség tagjai március 19-i közgyűlésükön szavaztak arról, hogy kit delegáljanak a szakmai szövetség elnökségébe. Kovácsházy Dénes (Multicom) ismét mandátumot szerzett, új elnökségi tagként Táncsics András, a Magyar Posta termékmenedzsment igazgatója és Dely Gábor, az Allegroup senior eDM és CRM specialistája kerültek a Szövetségbe. A DIMSZ további elnökségi tagjai Huszics György (Crane), Huber Kornél (Origo), a szövetség elnöke Vámos-Hegyi Attila, alelnöke Hivatal Péter.
A felügyelő bizottságba Bartók János (TeleData) mellé Wimmer Katalint (Reader's Digest) és Ragó Sándort (M.C. Direct) delegálták a jelenlévők, a bizottság elnökének Bartók Jánost választották meg.

A 2013-as év

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség számára a 2013-as év a fogyasztókról és a Tisztelt Vásárló program kiterjesztéséről szól, illetve több tanulmány és rendezvény foglalkozik majd azzal, hogy a direkt és interaktív marketing szektor milyen szerepet tölt be a társadalomban, a gazdaságban és a fogyasztók mindennapjaiban.

A b2b találkozók mellett a b2c közönségnek szóló expo és specifikus szemináriumok szervezése, terjesztői tagozat alapítása, a DM Szenzor ágazati kutatás és kisebb iparági benchmarkok közzététele, a tagságnak nyújtott szolgáltatási csomag fejlesztése várhatóak év közben. A DIMSZ idén is folytatja a nemzetközi társszervezetekkel történő együttműködését, legutóbb múlt héten a FEDMA (Federation of European Direct and Interactive Marketing) brüsszeli találkozóján képviselte a hazai dm szektort, a szakma globális szervezetének, az IFDMA-nak első nemzetközi kutatásában a Közép-európai régióból pedig egyedüli szövetségként vesz részt.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetségnek jelenleg 44 tagja van, január elseje óta 4 új tag csatlakozott a szervezethez. A Contact Center és a Mobilmarketing tagozat mellett nemrég Email marketing tagozattal bővült a szakmai csoportosulás.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Elnököt választott a DIMSZ Adatvédelmi tagozata
  Új elnök és elnökségi tagok a DIMSZ-ben
  Hamarosan jön a Golden Dove 2013
  Tagozati vezetőt választott a DIMSZ
  Tendereztetési ajánló a DIMSZ-től
  Megállt a direkt marketing piac csökkenése
  DIMSZ: elindult a Tisztelt Vásárló blog
  E-mail marketing tagozat alakult a DIMSZ-ben
  Jön a DIMSZ szemináriuma
  Arany LolliPOP díjat nyert DIMSZ galambos kampánya
  Ismét DM agytágítás

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan hódítsunk meg egy pasit? ...
Hogyan használj fehérítőt, hogy ...
Japánban a Coca Cola otthoni tes...
Mit ajándékozzunk férfiaknak?
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...