Hírek
23200 hír az adatbázisban
Három aranyérmet nyert a Zwack Ausztriában
Marketinginfo.hu - 2013-03-18 14:20
Márkák

Aranyérmet nyert bitter kategóriában az Unicum, és az Unicum Szilva a kiemelkedő minőségű párlatok világversenyén, a World Spirits Award-on. Mellettük egy másik Zwack termék, a Kalinka vodka ismét aranyérmes lett.

A jubileumi - 10 éves klagenfurti versenyen a nemzetközi szakemberekből álló zsűri 30 országból érkezett 430 minőségi mintát kóstolt, minősített, magyar gyártású bitter eddig még nem ért el ilyen kimagasló eredményt- közölte a Zwack.

"A világszerte ismert és elismert WSA jelmondata: Egyszerűen a legjobb párlatokban. Éppen ezért nagy megtiszteltetés számunkra, hogy vállalatunk két zászlósterméke egyszerre részesült a legjobbaknak járó rangos nemzetközi elismerésben. Eddig csak a magyar piac, a magyar fogyasztóink részéről kaptunk pozitív visszajelzéseket, ez volt az Unicum Szilva első nemzetközi megmérettetése. A nagy sikerre való tekintettel a jövőben számos hasonló minőségi innovációt tervezünk."- fogalmazott Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke, a kétszeres, aranyérmes Unicum-helyezés kapcsán.

Az Unicum és az Unicum Szilva is a verseny szabályai szerint maximálisan adható WOB 100 pontból a rendkívül magas 92-es pontszámot kapta, a szakértő zsűri méltatta mindkét ital egyedi, tökéletes összhangot alkotó és hosszantartó ízvilágát. Az Unicum esetében az erős, testes bitter karaktert emelték ki, míg az Unicum Szilvánál a "füvek és gyümölcsök nemes együttesét" értékelték.

A WSA tíz évvel ezelőtt, Wolfram Ortner ötlete alapján kelt életre. A német síelő azt követően, hogy összetett versenyszámban negyedik lett az 1982-es Világbajnokságon, sérülései miatt visszavonulásra kényszerült, de nem ült sokáig tétlen, hanem a minőségi italok elkötelezettjeként megalakította a WSA-t, amely ma már a bécsi Destillata után a legrangosabb párlat-verseny Ausztriában.

Ez az egyetlen olyan megmérettetés, ahol a nevezések száma korlátozott: a magasan képzett nemzetközi ital-szakértő zsűri minden évben maximum 450 mintát kóstol végig, így biztosítják a legjobbak kiválasztását.

Az Unicum Szilva alig egy éve van a piacon. Magyarország első bitter mesterkurzusán személyesen Zwack Sándor mutatta be a közönségnek. Akárcsak a klasszikus Unicum, több mint 40 válogatott gyógynövény párlatából és kivonatából készül, aszaltszilva-ágyon pihent, majd tölgyfahordóban érlelődött.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mi lehet az olasz párlatok népszerűségének titka? (x)
  Indul a Kalinka Gold és a squ.Ad közös kampánya
  Városi túrával ünnepel a Zwack
  Díszcsomagolással várja a karácsonyt az Unicum
  Népszerű az Unicum kiállítása
  Unicum: kiállítás Herenden
  Új termék a Zwacktól
  A Zwack is készül a Múzeumok Éjszakájára
  Kína felé nyit az Unicum
  Az áremelések gyengítik a Zwack Unicum-ot
  Nemzetközi díj a Zwack és a Budapest Airport kampányának
  Reklámfilm készült az Unicum Szilvának
  Új termékváltozatban az Unicum
  A Zwack visszavonja a Szénsavas Kalinka termékét

További hírek ebben a kategóriában

Marketing Summit 2023: márkák, ü...
Hibrid divat, avagy a sneaker és...
A lakosság 95 százaléka rendszer...
A Miller Genuine Draft prémium s...