Hírek
21991 hír az adatbázisban
A UPS a Ferrari legújabb támogatója
Marketinginfo.hu - 2013-02-25 13:52
Promóció

A UPS újabb autósport csapatot támogat, a Ferrari "Hivatalos Logisztikai és Szállítási Szponzoraként".

A UPS bejelentette, hogy kibővíti szponzorált autósport csapatai körét, és többéves támogatási szerződést köt a Scuderia Ferrarival, a Formula-1-es versenyek nagy múltra visszatekintő csapatával. Az együttműködés bejelentésére Barcelonában került sor és az eseményen részt vett Fernando Alonso is, a Ferrari csapat pilótája is. Közvetlenül a bejelentés után a spanyol pilóta egyenesen a versenypályára ment, ahol először vezethette a Ferrari 2013-as F138 versenyautóját, amelyre már felkerült a jellegzetes UPS pajzs is- közölte a cég.

Az 1947-ben alapított Scuderia Ferrari a legismertebb és legsikeresebb Formula 1-es csapat a történelemben. Ez az egyetlen olyan csapat, amely a Formula 1 Világbajnokság megalapítása óta minden egyes szezonban versenyzett és gyakorlatilag a sportág összes rekordja az ő nevükhöz fűződik.

A Scuderia Ferrari a Formula-1 Világbajnokságon 19 országban versenyzik majd a szezon során, széleskörű megjelenési lehetőséget biztosítva ezáltal a UPS számára. Az első futamra márciusban, Ausztráliában kerül sor, az utolsónak pedig novemberben Brazília biztosít helyet. A UPS pajzs látható lesz a Fernando Alonso és csapattársa Felipe Massa által vezetett Ferrari F138 versenyautókon, a versenyzők overálján, a flotta szállító járművein, és minden egyéb a versenypályán használt felszerelésen.

A UPS nem csak a Ferrari "Hivatalos Logisztikai és Szállítási szponzora" lesz, de részt kíván venni a csapat mindennapos működésében is, azáltal hogy magára vállalja a kritikus és komplex szállítási feladatok lebonyolítását.

"Nagyon örülnünk, hogy a UPS-t, a világ egyik legsikeresebb és legismertebb márkáját is partnereink között köszönthetjük" - mondta a Scuderia Ferrari csapat igazgatója, Stefano Domenicali. "A kiváló minőség, az innováció és a precizitás a csapat működésének valamennyi folyamatának kritikus eleme. A UPS egy világméretű és globálisan elismert vállalat, amely osztja ezeket az értékeket. Számunkra ez remek lehetőséget nyújt, hogy közösen új lehetőségeket fedezzünk fel a csapat mindennapi működésének és hatékonyságának fejlesztésére."

"Izgatottan várjuk, hogy csatlakozhassunk a Ferrarihoz, és részei lehessünk a Formula-1-es csapat sikereinek" - nyilatkozta Christine Owens a UPS kommunikációs és márka menedzsment részleg szenior igazgatóhelyettese a hosszú távú együttműködés aláírásakor. "A UPS már több mint 12 éve fogalakozik autósporttal. Azáltal, hogy a Formula-1-es versenyeken is megjelenünk a világ egyik legismertebb versenycsapatának támogatójaként, két olyan márka egyesül, amelynek történelme és kultúrája messzire nyúlik vissza."

A mostani bejelentés a UPS szponzorációs tevékenységének jelentős új szelet. A vállalat eddigi sikeres szponzorációs területei közé tartoznak többek között a NASCAR, a NCAA, a professzionális golf, és a 2012-es Londoni Olimpiai és Paraolimpiai Játékok is.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Jelentett a Ferrari
  A UPS mozgáskorlátozottak támogatója
  A NIVEA és a UPS összefogott az SOS Gyermekfalvakért
  Jelentett a UPS
  Leköszönt a Ferrari elnöke
  Már most a fekete péntekre készül a UPS
  Korlátozza autóeladásait a Ferrari
  Az e-kereskedelem dobta meg a UPS bevételeit
  Magyar céget vásárol a UPS
  Márkakereskedés nyílt Budapesten a Maserati
  Húsz százalékkal növelte szállításait a UPS Magyarországról
  Az Apple a legértékesebb brand, míg a Ferrari a legerősebb
  Nehézségek a Ferrari-nál
  Világszerte növelte bevételeit a Ferrari
  A jövőben is együttműködik a Ferrari és a Puma
  Egyetlen Ferrari telefon jutott Magyarországra

További hírek ebben a kategóriában

Otthonszépítés a SPAR-ral
Fotópályázat a Theodora-tól
Új könyvsorozatával buzdít olvas...
A ZWILLING minőségi kellékei a S...
Projektmenedzser
Főbb feladatok, munkák- ajánlati felhívás fogadása, műszaki ...
IT Manager
Feladatok: - Projekt menedzsment- Jelentések és projekt doku...