Hírek
21946 hír az adatbázisban
Ismét innovációs pályázat az Inviteltől
Marketinginfo.hu - 2013-02-13 09:37
CSR

Az Invitel, InnoMax Díját azoknak a vállalatoknak ítéli oda, amelyek kiíró szolgáltatásait innovatív módon felhasználva érnek el üzleti sikereket- közölte a cég.

Az InnoMax Díjra megvalósult ötletekkel, a hatékonyságot javító innovációkkal, üzleti fejlesztésekkel pályázhatnak azok a vállalatok és intézmények, amelyek az Invitel valamilyen megoldására támaszkodva, azt innovatív módon felhasználva értek el sikereket. Nem kizárólag szolgáltatás- vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, a lényeg az üzleti innováció.

Így például termelési, logisztikai, pénzügyi, illetve akár HR területről is érdemes nevezni. Az InnoApps pályázat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló "applikátor fejlesztők" versenye. Az üzlethez, munkához kötődő "komolyabb" témájú fejlesztésekkel a "Ne szórakozz!" kategóriában, a "könnyedebb" hangvételű fejlesztésekkel pedig a "Szórakozz!" kategóriában lehet pályázni.

A zsűri az üzleti élet, az informatika, a média és az innováció világából érkező szakemberekből áll. Az InnoMax zsűrijének már negyedik éve tagja Krisán László a Széchenyi Kártya programot megalkotó és koordináló KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója.

Másodszor vállalta el a zsűrizést Papp Péter programozó matematikus, a kancellar.hu informatikai biztonsági cégének elnöke valamint Dr. Peredy Zoltán egyetemi doktor, a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezető-helyettese. Az InnoMax média partnere a CEMP, a zsűrizésben Pusztay András az Index.hu Zrt. ügyvezető igazgatója, közgazdász, újságíró vesz részt a média világából.

Ugyancsak először lesz zsűritag Halácsy Péter a világhírű karriert befutó prezi.com társalapítója, technológiai igazgatója. A zsűri elnöke az idei évben Gerlei Gyöngyvér az Invitel Zrt. megbízott értékesítési vezérigazgató-helyettese lesz.

"Az InnoMax azokról szól, akik a válság ellenére is képesek inspiráló, izgalmas megoldásokkal előállni és példát mutatni" - mondta el Gerlei Gyöngyvér az Invitel Zrt. megbízott értékesítési vezérigazgató-helyettese. "Az elmúlt évek tapasztalatai bebizonyították, hogy számos olyan sikeres vállalat és tehetséges fiatal fejlesztő van Magyarországon, akit érdemes díjazni és támogatni." - tette hozzá.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Még pályázható az InnoMax Díj
  Indult az idei InnoMax Díj
  Az Innomax Díj nyertesei
  Április végéig lehet pályázni az InnoMax-ra
  Innovációra lehet támogatást kapni
  Elsőként indított magyar felhő alapú szerverszolgáltatást az Invitel
  Kiosztotta az InnoMax Djíakat az Invitel
  A legtöbb lehetőség az innovációban rejlik a cégek számára
  InnoApps: Facebookos verseny az Inviteltől
  Új operatív főigazgató az Invitelnél
  Telefonos adományokat gyűjtött az Invitel
  A fiatalok képzését tartja szem előtt az IT Services Hungary
  Új kreatív partnerrel dolgozik az Invitel
  Facebookon az Invitel ügyfélszolgálata
  Az Invitel üzemelteti a Telenor tudakozóját
  Innovációs díjakat osztott az Invitel
  Innovációs versenyt indít az Invitel

További hírek ebben a kategóriában

Idén 320 önkéntes fiatal nyújt e...
A Lidl környezettudatos nevelést...
A Schenker az Élelmiszerbankkal ...
A Marquard Media üdvözli a Prada...