Hírek
22762 hír az adatbázisban
Direkt marketing: egyesül az M.C. Direct és a CID Cég-Infó
Marketinginfo.hu - 2013-02-05 10:04
DM

Az M. C. Direct Kft. és a CID Cég Info Kft. 2013. januártól együtt folytatja. Az új irányt mutatja a cég nemrég megújult arculata és honlapja is- olvasható közleményükben.

Az integráció a két vezető direkt marketing szolgáltató egymást kiegészítő portfólióját egyesíti, a CID Cég-Infó munkatársai pedig az új vezetés alatt dolgoznak a jövőben. Az üzleti és fogyasztói adatbázisok, valamint a DM minden online és offline formája gyorsabban és költséghatékonyabban állnak a kommunikációt alkalmazó piaci szereplők rendelkezésére.

A két cég együttesen több mint harminc éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, mindkét vállalat a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség tagja, a CID Cég-Infó a szövetség egyik alapító tagja.

Az M. C. Direct legnagyobb ügyfelei között szerepel a drogerie markt, az AIG, a Douglas és a Provident, és 1998-as indulását követően az elsők között nyújtott személyre szabott digitális nyomtatási eljárással készült megoldásokat, gépi borítékolást, majd integrált direkt marketing módszereket. A két cég ügyvezető igazgatója Orbán Csaba, ügyfélkapcsolati igazgatója Ragó Sándor. Az M. C. Direct Kft.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Direkt marketing: egyre fontosabb a pontos célzás
  Mobilmarketing tagozatot indított a DMSZ
  Ismét felmérik a direkt marketing piacot
  Új kihívások előtt a direkt marketing
  Direktkommunikáció az autószektorokban

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan hódítsunk meg egy pasit? ...
Hogyan használj fehérítőt, hogy ...
Japánban a Coca Cola otthoni tes...
Mit ajándékozzunk férfiaknak?
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...