Hírek
22780 hír az adatbázisban
Együtt kutat az eNET és az Árukereso.hu
Marketinginfo.hu - 2013-02-01 15:32
Digitális

Hosszú távú együttmuködési megállapodást kötött a hazai piacvezető árösszehasonlító oldal, az Árukereso.hu és az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.

A két csoport, a jövőben Magyarországon, Bulgáriában és Romániában is együtt fogják kutatni az e-kereskedelem helyzetét, fejlődését és jellegzetességeit. A hazai e-kereskedelem gyors fejlődése és növekedése megkívánja, hogy mind a szakmai szereplők, mind a közvélemény rendszeresen naprakész és érdemi elemzéseket kapjon az ágazatról. A webáruházak fejlődése, az interneten vásárlók számának növekedése nem csupán a szakmai döntéshozók számára izgalmas folyamat, hanem a vásárlók számára is tanulságos- olvasható közleményükben.

Az internetes kereskedelem további fejlesztéséhez minden oldal képviselői számára kimagaslóan fontos, hogy pontos és valóban átfogó képet kapjanak az ágazatról.
Az Árukereso.hu jelenleg közel 1000 aktív magyar webáruház 2,5 millió termékét mutatja be átlagosan havi 5 millió látogatónak. A cég budapesti központjából irányítják Bulgária legnagyobb ár-összehasonlító odalát a Pazaruvaj.com-ot, valamint Románia meghatározó ár-összehasonlítóját a Compari.ro-t is. A külföldi piacok még precízebb kiszolgálása és fejlesztése érdekében a közös kutatásokat ezekre az országokra is kiterjeszti az eNET és az Árukereso.hu.

"Az Árukereso.hu számára nagy öröm, hogy a legfelkészültebb hazai internetes kutató csapattalköthettünk nemzetközi megállapodást. A kutatások eredményei alapján komoly segítséget fogunk tudni adni az e-kereskedelmi szakma képviselőinek, hogy még jobb szolgáltatásokat nyújtsanak a felhasználók számára" mondta Palocsay Géza az Árukereso.hu operatív igazgatója.

Az eNET küldetése, hogy az internet-gazdaságról, az információs társadalomról, valamint az infokommunikációs piacról a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő alapkutatásokat készítsen. A cég által - immár 13 éve - készített e-kereskedelemmel kapcsolatos kutatások betekintést adnak a hazai internetes kereskedelem növekedési volumenébe fejlődésébe és segítségükkel lehetőség nyílik a piaci trendek folyamatos nyomon követésére, előrejelzések készítésére.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Változás az Árukereső.hu vezetésében
  Így interneteznek az 55 év feletti fiatalok
  E-kereskedelmi versenyt indított az Árukereső.hu
  Átfogó e-kereskedelmi felméréssel állt elő az eNet és az árukereső
  Minden idők legjobb eredménye a PayPal-nél
  Ugrásszerűen nőtt a tablet-használat Magyarországon
  Nagy Britannia: a luxusmárkák a digitális marketingben hisznek
  Fellendülőben a kínai e-kereskedelem
  Nagy a reklámzaj az e-mail marketingben
  Felpörgött az e-kereskedelem

További hírek ebben a kategóriában

Miért éri meg online marketing ü...
Első digitális, zöld iránytűje a...
Hasít a közösségi média a vásárl...
A 6 legfontosabb tény, amit a sz...
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...