Hírek
22762 hír az adatbázisban
Ismét DM agytágítás
Marketinginfo.hu - 2012-10-30 15:52
DM

November közepén második alkalommal kerül sor a DIMSZ kétnapos Agytágító Szemináriumára, amely során a direkt kommunikáció számos területéről érkezik előadó, hogy ismertesse a szakma trendjeit.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség november 15-16. között tartja DM Agytágító Szemináriumát. A kétnapos képzés során a direkt-kommunikáció minden területével megismerkedhetnek a résztvevők. A szabályozási kérdések mellett a B2B és lakossági adatbázisokról, a mobil- és email marketing trendjeiről, a direct mail jövőjéről, a működő CRM modellekről és a hatékony telesales praktikákról oktatnak az előadók.

Az esemény első napján délelőtt, a direktmarketing kommunikációs stratégia általános áttekintése után a kommunikáció szabályozása és a kreativitás lesz a téma, a délután pedig az adatbázis menedzsment jegyében telik majd. A téma gyakorlati oldalának bemutatására Golden Dove díjat nyert kampányok szolgálnak esettanulmányként. A második nap délelőttjén az email marketing kerül górcső alá, míg délután a márkahűség különböző aspektusai, a hatékony telemarketinges technikák, valamint a CRM szolgáltatják majd a témát.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új elnökségi tagok a DIMSZ-nél
  E-mail marketing tagozat alakult a DIMSZ-ben
  Jön a DIMSZ szemináriuma
  Szlovákiában lát potenciált a dm
  „Együtt a babákért”: lezárult a dm pelenka-kampánya
  Tisztelt Vásárló Program a DIMSZ-től
  Átnevezték a DMSZ-t

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan hódítsunk meg egy pasit? ...
Hogyan használj fehérítőt, hogy ...
Japánban a Coca Cola otthoni tes...
Mit ajándékozzunk férfiaknak?
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...