Hírek
22673 hír az adatbázisban
Élen járnak a kutatás-fejlesztésben az online cégek
Marketinginfo.hu - 2012-09-10 09:20
Márkák

A Salesforce, az Amazon és a Baidu is ott van a világ leginnovatívabb cégei között a Forbes riportja szerint.

A magazin felmérése szerint a vállalati szoftverekkel foglalkozó Salesforce a világ leginnovatívabb cége. A jó eredményhez olyan kezdeményezések segítették a csoportot, mint a Chatter, a vállalatok házon belüli közösségi hálózata. "Az innováció kontinuum. Azon kell gondolkodni, merre változik és fejlődik a világ" - nyilatkozta Marc Benioff, a Salesforce vezérigazgatója és társalapítója.

A rangsor második helyét a biotechnológiai ipart képviselő Alexion foglalja el, amely elsődlegesen a vérszegénységet kezelő Soliris orvosságáról ismert. "A végzetes kimenetelű, ritka rendellenességekre fókuszálunk" - mondta el Leonard Bell, a cég vezérigazgatója.

A harmadik helyet elfoglaló e-kereskedelmi úttörő, az Amazon saját táblagéppel, e-könyv olvasóval, valamint számos felhőrendszer innovációval vétette észre magát idén. Őket a nyílt forráskódú szoftvereket gyártó Red Hat követi. "Ha pénzt vesznek fel egy ATM-ből, vagy mondjuk repülőjegyet rendelnek, nem látnak minket, de ott vagyunk minden művelet mögött - nyilatkozta Jim Whitehurst vezérigazgató.

Az első öt helyezett utolsó tagja a kínai internetes vállalatóriás, a Baidu. A cég a távol-keleti ország első számú keresőmotorjának kifejlesztése mellett a mobil hirdetések és az e-kereskedelem területeire is elkalandozott - olvasható a WARC honlapján.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Add el először a személyiséged, aztán a terméket! (x)
  Tízszer olcsóbb lehet az online eladás, mint a személyes
  A Kereskedők, amelyekhez a legjobban kötődnek a fogyasztók
  Online videó boom Európában
  Innovációs világranglista: idén a 3M-é a pálma
  Új vezető a Coca-Cola Magyarország élén

További hírek ebben a kategóriában

Melyik motorolajat válasszuk? (x...
Első újrahasznosított Barbie
Mangalicakolbász és -szalámi - k...
Menő szabásvonal és egyediség a ...