Hírek
22767 hír az adatbázisban
Postagalambokkal üzentek a hazai reklámügynökségek
Marketinginfo.hu - 2012-08-02 13:33
DM

Idén is sor kerül a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség Golden Dove versenyére, amelyre ezúttal nem csak online csatornán jeleztek vissza az ügynökségek.

A napokban 36 hazai reklámügynökség személyre szóló csomagot kapott a DIMSZ-től amelyben a Magyar Postagalamb Sportszövetség versenygalambjait helyezték el, a madarak pedig néhány óra elteltével tenyésztőjükhöz repültek vissza. Az ügynökségek videóval örökíthették meg a galambok szabadon engedését, melyet később a szövetség Facebook oldalára töltöttek fel. A számozásnak köszönhetően követhető volt, hogy melyik ügynökségtől érkeztek meg a madarak - írja a szövetség kommünikéje.

A Golden Dove versenyt első alkalommal 2005-ben szervezte meg a szövetség, a verseny arculatát a neves grafikus és illusztrátor, Takács Mari alkotta meg. A kreatív minden évben megújult, több alkalommal a versenyt kísérő Golden Dove konferencia tematikájához illeszkedett. A nevezéseket és a pályázatokat szeptember 7-ig a www.goldendove.hu oldalon lehet elküldeni, a verseny díjátadója szeptember 20-án a ReklámFeszten belül zajlik.

Az idei verseny szakmai partnerei a Café Connection, a Feibra és a Hírek Média.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Nemzetközi szereplés a Golden Dove verseny egyik indulójának
  Ismét nemzetközi verseny lesz a Golden Dove
  Megújult a Kaméleon Reklámügynökség
  Golden Dove: íme, a nyertesek
  Golden Dove: újabb különdíj és meghosszabbított nevezési határidő
  Visszafogott eredményekre számítanak a hazai vállalkozások
  Golden Dove ismét

További hírek ebben a kategóriában

Hogyan hódítsunk meg egy pasit? ...
Hogyan használj fehérítőt, hogy ...
Japánban a Coca Cola otthoni tes...
Mit ajándékozzunk férfiaknak?
Értékesítő
A Műhelysor Kft. építőanyag kereskedelemmel foglalkozó cég értékesítő kollé...