Hírek
22818 hír az adatbázisban
Prospektusok grafikus nélkül
Marketinginfo.hu - 2012-07-26 10:36
Digitális

A Factory Creative Studio pályázati pénzből egy POS (Print of Sale) kiadványszerkesztő-sokszorosító szoftver fejlesztését végzi.

A nagyvállalati üzleti folyamatokra optimalizált, központosított szoftver alkalmazásával lehetővé válik kiadványok és marketinganyagok nyomdai minőségben történő online generálása egy felhasználóbarát szerkesztői felületen. Segítségével a kötött arculati elemek felhasználásával a közvetlenül bevitt dinamikus tartalmakból szerkeszthető kimenettel rendelkező komplex rendszer jön létre, amely a rendszerbe épített automatizált modulok révén, tervezőgrafikus jelenléte nélkül nagy mennyiségben képes kiemelkedő minőségű kiadványok és marketinganyagok előállítására. A perszonalizált, platformfüggetlen fejlesztés a Factory Creative Studio és a Szegedi Tudányegyetem szoros együttműködésével valósul meg - olvasható a cég sajtóközleményében.

Ezek szoftver legfőbb haszonélvezői azok a vállalatok - pl. áruházláncok - lehetnek, amelyek több leányvállalattal, telephellyel rendelkeznek, és amelyeknél a különböző helyszíneken eltérő időpontokban, de ismétlődő jelleggel van igény egységes, a minőségi és formai előírásoknak megfelelő marketinganyagok, kiadványok létrehozására.

A kifejlesztésre kerülő komplex rendszernek köszönhetően az előállított dokumentumok a tervezőgrafikus jelenléte nélkül aktualizálhatóak, például a termékfogyás vagy a különböző akciók függvényében úgy, hogy valósidejű ellenőrzést tesznek lehetővé a felhasználók számára. A szoftver teljes körűen illeszkedik az áruházláncok belső IT-rendszeréhez, amelyből automatikusan nyeri a gazdasági és üzleti információkat.

A komplex rendszer részeként kialakításra kerülő, egyedi integrációs réteg lehetővé teszi, hogy a POS-készítésű szoftver a célcsoportoknál alkalmazott különböző IT-rendszerek bármelyikéhez illeszthető legyen.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Grafikus képzés nem csak művészeknek (x)
  Szinte senki nem utazik biztosítás nélkül

További hírek ebben a kategóriában

Startol \\\'Az Év Honlapja 2022\...
Időmegtakarítás digitális HR seg...
Hogyan találd meg az ideális lap...
Szereld fel programozható vezérl...