Hírek
22673 hír az adatbázisban
Ismét lesz Kézműves Magyar Ízek Vására
Marketinginfo.hu - 2012-02-20 08:03
Egyéb

A március 9-11. között megrendezendő kiállításon régiókra bontva mutatják be az ötezerféle terméket.

A Kézműves Magyar Ízek Vására kezdeményezés eddig megközelítőleg 130 magyar termelőnek adott lehetőséget arra, hogy megismertesse magát a vásárlókkal. Március 9-11. között újra megtelik a budapesti Millenáris B épülete. A két szervező - a Kézműves Magyar Ízek Kft. és a Human Telex Reklámügynökség - idén a több mint 5 000 terméket a magyarországi és a határon túli magyar régiók szerint csoportosítja: Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Közép-Dunántúl, Észak-Magyarország, Közép-Magyarország, Észak-Alföld, Nyugat-Dunántúl, Kárpátalja, Erdély, Délvidék és a Felvidék. A vásárlók így együtt kóstolhatják például a bükki kézműves sajtot a szilvásváradi füstölt pisztránggal, s akár fél nap alatt eljuthatunk a szatmári szilvától a szegedi paprikáig.

A szervezők folyamatos színpadi főzőshow-val is készülnek, ahonnan ötleteket is meríthet a közönség egy-egy hétvégi menühöz.

"A vásár tapasztalatai alapján a fogyasztók szeretik tudni, hogy pontosan kitől származik, mit tartalmaz, és hogyan készül a megvásárolt áru. A seregszemle szorosabb kapcsolatot hoz létre a termelők és a vevők között. A rendezvények napi forgalma mindemellett eléri egy közepes szupermarketét: a háromnapos mustrákon ugyanis átlagosan napi 25 millió forintért vásároltak 100 százalékban magyar termékeket a látogató." - mondta Hajnal Tamás, a Human Telex Reklámügynökség stratégiai és kreatív igazgatója.

Pap Krisztián, a Kézműves Magyar Ízek Kft. cégvezetője szerint megvalósultak a kitűzött célok, hiszen a magyar termelők úgy tudnak részt venni a rendezvényen, hogy azért semmilyen részvételi díjat vagy standpénzt nem kell fizetniük. Ugyanakkor komoly bevételhez és vásárlói bázishoz jutnak. "Nem állunk meg itt, már a regionális üzleteink koncepcióján dolgozunk" - jelentette ki.

A 2011. év elején bejelentett kezdeményezés eddig két alkalommal került megrendezésre, ahol a 30 ezer vásárló összesen 150 millió forinttal segítette a magyar termelőket. Az esemény legjobb termelőit minden alkalommal a közönség választotta meg, 2011 őszén pedig megszületett Magyarország kedvenc ízkosara is a vásáron árusított ízkategóriák győzteseiből.

A 3. Kézműves Magyar Ízek Vásár fővédnöke idén márciusban Schmittné Makray Katalin, szakmai védnöke Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, az esemény háziasszonya pedig Borbás Marcsi szerkesztő, műsorvezető lesz. Az egy éve változatlan 1900 forintos jegy árát teljes egészében le lehet majd vásárolni Kézműves Magyar Ízek Márkaboltjában (1033 Budapest Szőlőkert út 4/B).NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Mindössze valamennyi fonal és néhány szög felhasználásával is lehet remekműveket készíteni (x)
  Átadták a Magyar Kézműves Remek elismeréseket
  125 milliós kistermelői forgalom a Magyar Ízek Vásárán
  Győztest hirdetett a Marriott Hotel
  Magyar ízek a Budapesti Tavaszi Fesztiválon
  Kézműves Magyar Ízek: új boltok nyílnak a vásár után
  Kézműves Magyar Ízek Márkaboltja nyílt Óbudán
  Kézműves termékeknek nyílt vásártér
  Fesztivál a magyaros ízeknek

További hírek ebben a kategóriában

Elhunyt Jack Welch, a General El...
Kutyaellenes kampány Iránban
Megállapodott az Audi és a szaks...
Kávé a világűrből