Hírek
22795 hír az adatbázisban
Karácsonyi ablakdíszekkel promóciózik a Kraft
Marketinginfo.hu - 2011-12-20 09:49
Promóció

2011. november 7. és december 23. között kerül sor a Kraft Foods Hungária Kft. országos karácsonyi promóciójára. Az akció kidolgozásában és kivitelezésében a Wonderduck Agency is közreműködik.

A "Gyűjtsd a fényeket" elnevezésű promócióban a Milka, Pilóta és Jacobs márkájú termékek vesznek részt: a Kraft Foods Hungária Kft. az ezekből a termékekből 1200 Ft értékben vásárlóknak világító karácsonyi ablakdíszt ajándékoz a vállalat. Az akció célja többek között, a lojális vásárlói kör erősítése.

Az egymástól eltérő áruházi mechanizmusokat, ajándékátadási módokat, a Kraft Foods és a Wonderduck közösen dolgozta ki. A tradicionális trade áruházakban, a CBA, Coop, Reál vagy Reál Pont üzletekben blokkbeküldést és postai ajándékküldést alkalmaznak, míg a modern trade áruházak közül a Cora és METRO áruházakban a vevőszolgálaton vehetik át a vásárlók az ajándékot. A Tesco és SPAR áruházakban a kasszánál tehetik meg ugyanezt, valamint az Auchan és Match áruházakban a Lapker hálózata az ajándékátadás csatornája. Mindemellett fontos ajándékátadási pontok lesznek a benzinkúthálózatok is.

A promóciót in-store akció is erősíti. 278 áruházban hetente több alkalommal egy-egy Wonderduck által kordinált hostess informálja szórólapok segítségével a vásárlókat a promócióról, valamint a tradicionális trade áruházakban ők is adják át a karácsonyi díszeket a vásárlóknak.

A Wonderduck számára a promóció volumene hatalmas szervezést és összehangolt csapatmunkát igényelt az áruházak mennyisége, valamint az ajándékok okán - számolt be tapasztairól az ügynökség.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Hogyan csökkenti a műanyag ablak a zajszintet? (x)
  A tartalommarketingben hisz a Kraft
  Új modell a Kraftnál
  Új irányba fordul a Kraft
  Magyar ügyvezető a lengyel Kraftnál
  Új PR vezető a Kraftnál
  Mondelez lesz a Kraft Foods új neve
  Kraft a hulladékhegyek ellen küzd
  Kettéválik a Kraft Foods
  Lezárult a Kraft karácsonyi tendere
  Rágót fejleszt a Kraft

További hírek ebben a kategóriában

Kép: FOREO A FOREO nőnapi kampánya
2020-02-28 22:31
l Díjaztak a LUKOIL-t
2020-01-03 11:44
Hogyan duplázhatod vagy akár tri...
A Deichmann idén is ott lesz a S...
Kreatív gondolkodásra buzdító já...
Élelmiszer-pazarlás elleni akció...