Hírek
22709 hír az adatbázisban
Versenyautót mosott tisztára a Samsung
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2011-12-14 16:45
Outdoor/indoor

A POS Media Hungary által szervezett akció keretében a múlt heti Télapómosás után a Hungaroringen lendült akcióba a hatalmas, 4x5x7 méteres Eco Bubble mosógép.

A méltán híres Párizs-Dakar Rally-n jövőre is képviseli hazánkat Szalay Balázs és csapata, az Opel Dakar team. A verseny csak 2012 januárjában startol, de Balázsék úgy döntöttek, hogy addig sem hagyják porosodni az autójukat, és a Hungaroringre látogattak, hogy egy kicsit bemelegítsék a motort, és néhány kör erejéig átérezzék a verseny hangulatát - a helyszínre látogató ifjú rajongók nagy örömére.

A nedves időjárás miatt ezt nem úszta meg sem szárazon, sem tisztán az autó, ezért a próbakörök után a Samsung látványos Eco Bubble óriásmosógépét is bevetették. A versenyautó immár tisztára mosva várja a jövő évi bevetést.

Ezzel a megmozdulással, csakúgy, mint a múlt heti budapesti Mikulás-nagymosással, az Eco Bubble technológiájára kívánták felhívni a figyelmet. Ez az eljárás olyan tisztító buborékokat képez a mosószerből, amelyek egyenletesen járják át a textíliákat, és a hagyományos mosógépekkel ellentétben akár hideg vízben, 15 fokon is hatékonyan megtisztítják a ruhákat.

A promóció tervezését és teljes körű kivitelezését a POS Media Hungary ambient csapata végezte.
NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A tökéletes mosógépek kiválasztásának kulcsa (x)
  Magyar vezető a Samsung élén

További hírek ebben a kategóriában

Az Egyesült Királyság stabil mob...
Megszépült Kelenföldön a vasútál...
A Coca-Cola különleges plakátjai...
Alkotások használt gumiabroncsok...