Hírek
22709 hír az adatbázisban
Télapómosást szervezett a Samsung
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2011-12-06 19:48
Outdoor/indoor

Óriási Eco Bubble mosógép mosta tisztára a budapesti belváros koszos autóit, motoros futárjait, de még a Mikulást is a POS Media Célcsoport Hungary által szervezett akcióban.

A közelgő ünnepek kapcsán aktuálissá váló nagytakarításhoz kapcsolta legújabb akcióját a Samsung. December 6-án reggel reggel 7 órától a márka óriási Eco Bubble mosógépével találkozhattak a járókerők Budapest belvárosában. Az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán rendezett Samsung Mikulás-napi nagymosás keretében a 4×5×7 méteres óriás mosógép a koszos autó, a bepiszkolódott motoros futár és utcai pad mellett a kéményeken át közlekedő és ma reggelre igencsak bekormozódott Mikulást is megtisztította.

A promóció tervezését és teljes körű kivitelezését a POS Media Célcsoport Hungary ambient csapata végezte.

Az akcióval a Samsung az Eco Bubble technológiájára kívánta felhívni a figyelmet. Az új technológiának köszönhetően külső méreteikhez képest a mosógépek hatalmas mosókapacitással rendelkeznek. A hagyományos méretű modellel akár 12 kg ruha is mosható, de a mindössze 45 cm mélységű keskeny modellbe is egyedülállóan nagy mennyiségű, 8 kg ruha fér. Mindkét mosógép a Samsung buborékképző, ún. Eco Bubble technológiáját használja: levegő és víz felhasználásával oldja fel a mosószert, majd tisztító buborékokat képez, amelyek egyenletesen járják át a textíliákat, és a hagyományos mosógépekkel ellentétben akár hideg vízben, 15 °C-on is hatékonyan megtisztítják a ruhákat.

NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  A tökéletes mosógépek kiválasztásának kulcsa (x)
  Kilenc éve jár Forddal a Mikulás
  Magyar vezető a Samsung élén

További hírek ebben a kategóriában

Az Egyesült Királyság stabil mob...
Megszépült Kelenföldön a vasútál...
A Coca-Cola különleges plakátjai...
Alkotások használt gumiabroncsok...