Hírek
23465 hír az adatbázisban
Rászorulókat és divattervezőket támogatott a Glamour
Médiainfó - www.mediainfo.hu - 2011-11-24 13:00
CSR

A Máltai Szeretetszolgálatnak ruhákat, a MOME ifjú divattervezőinek pedig több mint 1 millió forintot gyűjtött össze az Axel Springer magazinja.

A Glamour olvasói a Gardróbfrissítés elnevezésű akció keretében megunt ruháikat a magazinra bízták, amely az Aréna Plázában létrehozott boltban továbbadta azokat. A bevételből a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Design Intézet, Textilintézeti Tanszék divattervezőit támogatták, a megmaradt databokat pedig a Máltai Szeretetszolgálatnák ajánlották fel - olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben.

Maróy Krisztina főszerkesztő 1,074 millió forintot nyújtott át Harmati Hedvig tanszékvezetőnek, amelyet a hallgatók munkájához szükséges anyagok beszerzésére fordítanak majd.

Az akció során több ezer ruhadarab talált új gazdára. Az eseményhez sztárok is csatlakoztak, akik szintén felajánlották megunt darabjaikat, hogy hozzájáruljanak a támogatáshoz. A műsorvezető Lakatos Márk mellett Demcsák Zsuzsa, Tatár Csilla, Debreczeni Zita, Dukai Regina is részt vett az eseményen.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Adományoz a Vajda-Papír a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül
  Új mentőautóra gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat
  Indul a GLAMOUR Gardróbfrissítés
  Visszatér a GLAMOUR Gardróbfrissítés
  Sikeresen gyűjtött a Pólus Center és a Glamour magazin
  Az Anomaly készíti a Mexx új marketingstratégiáját

További hírek ebben a kategóriában

Megoldások a holnapért program
Országos összefogás segíthet a k...
65 millió forintos támogatás az ...
Az olimpiára készülő fiatal élsp...