Hírek
22434 hír az adatbázisban
Megújult a Herendi honlapja
Marketinginfo.hu - 2011-11-02 18:01
Design

A Herendi Porcelánmanufaktúra egységesebb, felhasználóbarát, látványelemekben gazdag honlapját a Webshark tervezte. A Facebook-on pedig mintatervezési versennyel debütáltak.

A Herendi 2007 decemberében elindult internetes honlapja számos külföldi és hazai sikert ért el, többek között az Év honlapja lett kategóriájában. Most azonban elérkezett a megújulás ideje - közölte a manufaktúra. A változás közel egy éves munka eredménye; a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. elképzeléseit a szombathelyi Webshark Kft. valósította meg.

A weboldal teljes mérete jelenleg meghaladja a 7,5 gigabyte-ot. Több mint 25.000 kép található rajta és nyelvenként 158 html kódolású oldalt, 7 flasht tartalmaz. Az újjávarázsolt weboldal egyszerűbb menükezelésével, látványos megoldásokkal, sokkal több vizuális elemmel várja látogatóit. Közössége - a Herend Klub - jelentős többlettartalmat, és számos exkluzív kedvezményt, csak a klubtagok számára elérhető lehetőségeket biztosít. A Herend Herald magazin, illetve a további kiadványok lapozgatós és letölthető verzióban is elérhetőek.

Újdonság, hogy a megjelenő termékek számát megduplázták, és közel száz termék online meg is vásárolható a világ 62 országában. Ajánlatkérő űrlappal, a Herend segít rovattal, online bejelentkezési lehetőségekkel fokozzák a látogatók kényelmét. A tartalom okostelefonos alkalmazásban is elérhető, a közösségi médiában megosztható, és a manufaktúra Facebook oldalt is működtet kreatív versenyt hirdettek mintatervezésre. A nyertes mintája helyet kaphat a porcelánokon.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Herendi porcelánokból nyílt kiállítás a török fővárosban
  Herendi porcelánok a Gül Baba türbéjénél
  A porcelánmanufaktúra alkotásaiból nyílt kiállítás
  Nyereséges a Herendi Porcelánmanufaktúra
  Jelentősen növelte nyereségét a Herendi Porcelánmanufaktúra
  Bizalmat kapott a Zsolnay
  Luxusipari Szövetségben a Herendi
  Herendi porcelán a hercegi esküvőre
  Herendi Ferihegyen

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Karikagyuru.hu A jegygyűrű titkai (x)
2020-04-22 08:24
A Design Terminal tavaszi mentor...
Nyolc magyar tervező nyert idén ...
Karácsonyi képeslap a céges imag...
Megújult a Kaspersky arculata