Hírek
22459 hír az adatbázisban
Irodalmi kávézást támogat a Tchibo
Marketinginfo.hu - 2011-09-27 12:24
PR

A Tchibo és a Kávészünet együttes öt fővárosi iskolában tart Trendhagyó Irodalomórát novemberben.

A fogyasztók dönthetik el, hogy idén novemberben, melyik öt budapesti iskolában tartson Trendhagyó Irodalomórát a Kávészünet duó a Tchibo támogatásával. Összesen 13 iskola vesz részt a programon, és közülük abba az öt intézménybe látogat el a duó, amelyekre a legtöbb voks érkezik.

A Kávészünet együttes egy fiatal kultúraközvetítő formáció, amely a Csillag születik című tehetségkutató műsorban tűnt fel, és a Tchibo támogatásával idén májusban kezdte Trendhagyó Irodalomóra sorozatát. A különleges tanórákon a duó neves magyar költők verseit adja elő megzenésített formában, illetve segítenek a diákoknak egy-egy vers megtanulásában. A vállalat és az együttes között létrejött hosszú távú együttműködés célja, hogy a zenés verstanuláson keresztül egyre több fiatallal ismertesse és szeretesse meg a költészetet.

A dalok segítségével a diákok bizonyítottan könnyebben tanulják meg a verseket. A májusban megtartott zenés irodalomórák után a diákok kaptak egy, a Kávészünet által megzenésített verset, amelyet meg kellett tanulniuk. A tanárok két héttel később számon kértek a tanulóktól, és az eredményeket - a korábbi verstanulási érdemjegyek átlagával együtt - eljutatták a Tchibo Budapesthez. Az összesítés alapján a diákok a Trendhagyó Irodalomóra után mindenhol jobb jegyet szereztek verstanulásból, mint korábban.

Szavazni szeptember 19. és október 23. között a www.tchibo.com/hu oldalon lehet.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Fontos még az irodalom a mai világban?
  A Man Booker-díj új szponzort keres
  Bővíti menedzsmentjét a Tchibo
  Közös akcióban a Tchibo és a Csodalámpa
  A Neo lett a Tchibo digitális ügynöksége
  A Tchibo a Csodalámpa Alapítványon keresztül segít
  Közösségi média partnert választott a Tchibo
  Új marketingigazgató a Tchibo-nál
  Tchibo üzlet nyílik a Mammutban
  Irodalomórákat szervez a Tchibo

További hírek ebben a kategóriában

Kép: Kesekollok.hu Milyen a jó sonkakés? (x)
2020-09-24 18:31
Szimbólumok: mutasd meg, ki vagy...
Három tényező, amivel megnehezít...
Mikortól van szükség evőeszközre...
A plasztikkártyák fontossága a k...