Hírek
21841 hír az adatbázisban
Átalakul a Human Telex
Marketinginfo.hu - 2011-08-25 07:44
Reklám

A 2011-es év - siker.élmény - stratégiáját szerkezeti változásokkal és új arculattal erősíti a Human Telex Reklámügynökség.

"Átalakult az ügynökség tulajdonosi szerkezete, új székhelyre költöztünk és teljesen új arculattal folytatjuk a munkát. Egy új stratégia mentén vezetjük tovább a Human Telex Reklámügynökséget" - mondta Orosz Pál ügyvezető igazgató. A szakember 2011. április óta egyúttal a Ferencvárosi Torna Club vezérigazgatója is, így a gördülékenyebb ügymenet érdekében Hajnal Tamás, az ügyfélkapcsolati és kreatív csoport vezetője július 1-től a társügyvezető igazgatói pozíciót is betölti.

Az ügynökség alapító tagja, Várnai Szabolcs 2011. június 29-én kivált a cégből. Ezzel a Human Telex Orosz Pál ügyvezető igazgató, Hajnal Tamás ügyfélkapcsolati igazgató, Soproni István rendezvényigazgató és Dömötör György pénzügyi igazgató 100 százalékos birtokába került.

A társaságnak ezzel egy időben a III. kerületi, Raktár u. 25. szám alatti irodaházba költözött. A cég az integrált siker.élmény koncepciót kívánja érvényesíteni az általa kezelt márkák kommunikációjában.

A Human Telex Reklámügynökség 2011-ben a Dreher Sörgyárak teljes ATL és BTL portfólióját kezeli. Az ügynökség nevéhez fűződik ebben az évben többek között az Arany Ászok márkához kapcsolódó Aranypéntek integrált kampány, a Red Bull Liszt-Remix koncert és a Kézműves Magyar Ízek Vására is.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Új kreatívigazgatót igazolt a Human Telex Advertising & Event
  Arculatot váltott a Human Telex
  Átalakul a Flow Csoport
  Sikeres a Hajdúsági Magyar Ízek kampánya
  Új kreatív a Human Telexnél
  Afrikában terjeszkedik a Human Telex
  Horvátországban terjeszkedik a Human Telex

További hírek ebben a kategóriában

Három új termék a Dreher családb...
A Rama Süti Challenge branded co...
Az OTP Ingatlanpont reklámsoroza...
A Café Reklám Zrt. megalapította...