Hírek
22434 hír az adatbázisban
Luxusipari Szövetségben a Herendi
Marketinginfo.hu - 2011-07-06 09:37
Márkák

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.-t egyedüli magyar vállalatként a nemzetközi Luxusipari Szövetség tagjává választották.

"A luxusipari vállalatokat tömörítő francia nemzeti szövetség, a Comité Colbert tagjai közé választotta a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.-t."- jelentette be Elisabeth Ponsolle des Portes, a szervezet vezérigazgatója Párizsban.

A 75 francia luxusmárkát összefogó szervezet most először önálló nemzeti egyesülettel nem rendelkező uniós országokból választott maga közé úgynevezett "európai tagokat". A Herendi Porcelánfaktúra Zrt. mellett a Comité Colbert tagja lett a cseh Moser üveggyár, valamint Németországból a fotó- és optikai iparból a Leica és a Mont Blanc óra- és írószergyártó.

Az európai tagok száma az egyesületben legfeljebb 12 lehet, s a tagsághoz legalább két, lehetőleg azonos területen tevékenykedő konkurens márka ajánlása szükséges. A Herendi Porcelánmanufaktúra felvételét a legjelentősebb francia porcelángyártók kezdeményezték. Az egyesület vezérigazgatója a bejelentéskor a herendi márkanevet jelentő magyar szakértelmet emelte ki, amelyre véleménye szerint a gyár tudatosan kívánja ráirányítani a hazai és a nemzetközi közvélemény figyelmét. "A herendi gyárban nagyon jól tudják, hogy milyen jelentős mértékben képviselik a magyar identitást. Ezért is esett rá a választásunk" - hangsúlyozta Ponsolle des Portes.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Herendi porcelánokból nyílt kiállítás a török fővárosban
  A porcelánmanufaktúra alkotásaiból nyílt kiállítás
  Nyereséges a Herendi Porcelánmanufaktúra
  Jelentősen növelte nyereségét a Herendi Porcelánmanufaktúra
  Újabb márkaboltok nyitását tervezi a Zsolnay
  Bizalmat kapott a Zsolnay
  Termékváltás: ékszerek gyártásába kezdett a hollóházi porcelángyár
  Nyugati luxusmárkákat ajándékoznak legszívesebben a kínai gazdagok
  Megújult a Herendi honlapja
  Herendi porcelán a hercegi esküvőre
  Herendi Ferihegyen
  Ünnepi asztalt promótál a Herendi

További hírek ebben a kategóriában

Terjeszkedik az AutoWallis
A Prologis a legkiválóbb európai...
A szlovák Jaguar Land Rover is k...
A Monti ballonos víz jellegzetes...