Hírek
22673 hír az adatbázisban
Húszezer terv érkezett a táskadizájn-versenyre
Marketinginfo.hu - 2011-06-27 08:03
Design

A SPAR vitamintáska-tervező verseny fődíjasának alkotása kerül az áruházlánc reklámtáskáira.

A SPAR 2011. május 19. és június 15. közötti vitamintáska-tervező versenyt hirdetett online, ahol zöldség- és gyümölcsformákból mindenki létrehozhatta saját vitaminszatyor-tervét.

A döntőbe a legtöbb szavazatot kapott első 40 pályázat került, melyek közül egy háromfős zsűri választotta ki a legjobbakat. A bírálóbizottság tagjai Feiner Péter, a SPAR ügyvezető igazgatója, Kisantal Gyula, a D'Arcy Avenue Reklámügynökség kreatív igazgatója, valamint Soós Gergely, a Neo Interactive digitális reklámügynökség ügyvezető igazgatója voltak.

A zsűri a legjobbnak ítélt első három pályamunkát, valamint a legkreatívabb alkotást díjazta. Az első helyezett 500.000 Ft értékű SPAR vásárlási utalványt kap, és tervét viszont láthatja az ennek alapján legyártott SPAR bevásárlótáskákon. A második helyezettnek 250.000 Ft, a harmadiknak 100.000 Ft, a legkreatívabbnak értékelt alkotás készítőjének pedig 50.000 Ft értékű SPAR vásárlási utalvány a jutalma.

A SPAR vitamintáska-tervező versenye során összesen 23.080 terv született, a beérkező szavazatok száma pedig 527.077 volt. A szavazók között összesen 100 db, egyenként 5.000 Ft értékű SPAR vásárlási utalvány került kisorsolásra.NYOMTATÁS       FÓRUM       KÜLDÉS E-MAILBEN      
Kapcsolódó cikkek:

  Ha nincs ajándékötleted, mit szólsz egy hímzett táskához? (x)
  Mesehősös oldaltáskák a gyerekek kincseinek (x)
  Az art táskakollekció az autistak által
  A legális zeneletöltésért kampányol a SPAR
  Ingyen zene letöltés az új SPAR hűségakcióban
  Újabb City SPAR nyílt Budapesten
  Megnyílt az első SPAR szupermarket Encsen
  SPAR Verde ásványvíz könnyebb palackban

További hírek ebben a kategóriában

Jön a hideg, viselj stílusos fej...
A falmatricákat nemcsak a falra ...
Milyen dísz kerüljön a falra és ...
Tűnjön ki a termékével fémgőzölé...